Σε έκπτωση το φούξια παντελόνι της Αθηνάς Οικονομάκου - Θα το βρεις 40 ευρώ κάτω

Έχουν μείνει λίγα κομμάτια!

Σε έκπτωση το φούξια παντελόνι της Αθηνάς Οικονομάκου - Θα το βρεις 40 ευρώ κάτω

Βρήκαμε ότι είναι σε έκπτωση το φούξια παντελόνι της Αθηνάς Οικονομάκου, που έχει προκαλέσει φρενίτιδα και αν το θέλεις, θα το βρεις και εσύ 40 ευρώ κάτω. Είναι ένα από τα best seller κομμάτια και η τιμή του το έχει βγάλει σχεδόν sold out. Αν βιαστείς ωστόσο, το προλαβαίνεις... οριακά.

Όταν μιλάμε για την Αθηνά Οικονομάκου, η λέξη fashionista είναι μια από αυτές που ξεκάθαρα σου έρχονται στο μυαλό. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, έχει δημιουργήσει την δική της συλλογή ρούχων που πάει από το καλό στο καλύτερο.

Τα All over, ξεπουλάνε σαν ψωμάκια και αυτό το παντελόνι δεν αποτελεί εξαίρεση! Μάλιστα η ίδια έριξε την τιμή από τα 120 ευρώ στα 84, σχεδόν 40 ευρώ κάτω δηλαδή και έκανε πανικό στο eshop της. Παρόμοιος χαμός είχε γίνει και με το top που έμοιαζε με πουκάμισο, στο είχαμε γράψει...

Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Πως να φορέσετε σωστά τα παντελόνια με χρώμα όπως το φούξια της Αθηνάς Οικονομάκου

– Ταιριάξτε το χρώμα του παντελονιού με το ασπρόμαυρο look. Τι καλύτερο από το να φορέσετε ένα κόκκινο παντελόνι με ένα λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο σακάκι;

– Προτιμήστε διακριτικά αξεσουάρ που δεν θα τραβούν περαιτέρω την προσοχή! Με άλλα λόγια, εάν φοράτε ένα φωτεινό ροζ παντελόνι, προτιμήστε τις nude μπαλαρίνες, ένα λεπτό χρυσό κολιέ και τα rayban γυαλιά σας.

– Πείτε «ναι» στα blazers με τα βασικά χρώματα, όπως είναι το μπλε, το λευκό, το μαύρο και το μπεζ. Έτσι, θα εξισορροπήσετε την εμφάνισή σας και δεν θα προχωρήσετε προς τις ακραίες επιλογές…

– Προσθέστε μια ρετρό πινελιά στην εικόνα σας, επιλέγοντας μια καρό ή ριγέ μπλούζα. Εναλλακτικά, πείτε «ναι» στις μπλούζες με στάμπες και σχέδια.

– Πειραματιστείτε με τη ζωηρή μωβ απόχρωση, εάν το στυλ σας είναι πιο εκκεντρικό. Εάν μπορείτε να υποστηρίξετε τέτοιους συνδυασμούς, μη διστάσετε να φορέσετε ένα τέτοιο παντελόνι με t-shirts σε κοραλλί απόχρωση και Ανοιξιάτικα μεταξωτά φουλάρια.

– Συνδυάστε τα με μπαλαρίνες, loafers (το πιο hot παπούτσι της φετινής σεζόν), πλατφόρμες και σανδάλια. Θεωρούνται οι ιδανικές προτάσεις για όσες γυναίκες λατρεύουν τα γνωστά και ως “colored pants”.

– Φορέστε το χρωματιστό παντελόνι σας με ένα λευκό ή nude πουκάμισο και σηκώστε τα μανίκια για έξτρα στυλ.