Ταξίδεψε σε άλλη δεκαετία με αυτό το φόρεμα από τα Zara - Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου

Θα το αγαπήσεις!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ταξίδεψε σε άλλη δεκαετία με αυτό το φόρεμα από τα Zara - Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου

Ταξίδεψε και εσύ σε άλλη δεκαετία με αυτό το φόρεμα από τα Zara! Είναι μοναδικό και σίγουρα θα σε κάνει να θυμηθείς άλλες εποχές! Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου, μιας και είναι τόσο άνετο, όσο και μοντέρνο!

Αν είσαι και εσύ πιο ρομαντικό άτομο, τότε αυτό είναι το ιδανικό φόρεμα για σένα! Είναι λουλουδάτο, country και θυμίζει τις πιο ανέμελες και ξέγνοιαστες μέρες.

Αν θες να παραμείνεις ενήμερη με τα trends και να μαγνητίσεις τους πάντες με την εμφάνισή σου, μην το σκέφτεσαι άλλο, αυτό είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα.

Zara φόρεμα
Zara λουλουδάτο φόρεμα

Κάνε το δικό σου εδώ!

Αν λατρεύεις το σατέν, τότε θα λατρέψεις και αυτό το φόρεμα

Υπερπαραγωγή αυτό το Zara φόρεμα - Σαν σταρ του Hollywood στο κόκκινο χαλί

Αν αγοράσεις αυτό το φόρεμα από την νέα συλλογή των Zara θα μοιάζεις σαν σταρ του Hollywood που περπατά στο κόκκινο χαλί όταν το φορέσεις. Είναι υπερπαραγωγή με τις διακοσμημένες αλυσίδες που έχει να κρέμονται από πάνω του και το ύφασμα του.

Αν θέλεις να κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν προς τα εσένα σε μια νυχτερινή σου έξοδο ή ακόμη αν θέλεις να κάνεις τον πρώην σου να γυρίσει πίσω σε εσένα ή και ακόμη να πάρει την "εκδίκηση" σου για να δει τι έχασε, τότε είναι η πιο... έξυπνη αγορά που θα κάνεις.

Αν λοιπόν θέλεις να πετύχεις ένα από τα παραπάνω ή και όλα, τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το μαύρο σε στιλ lingerie φόρεμα. Έχει V ντεκολτέ, λεπτές τιράντες και σκισίματα στο κάτω του μέρος. Η λεπτομέρεια με τις αλυσίδες έρχονται σε αντίθεση και κάνουν όλη την διαφορά στο φόρεμα.

Το φόρεμα λοιπόν θα το βρεις στη νέα συλλογή των Zara με 35,95 ευρώ.

Zara φόρεμα