Ανέδειξε τα πόδια σου με αυτό το παντελόνι από τα Stradivarius - Θα σε κοιτάνε όλοι

Είναι η τελευταία λέξη της μόδας

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ανέδειξε τα πόδια σου με αυτό το παντελόνι από τα Stradivarius - Θα σε κοιτάνε όλοι

Ανέδειξε και εσύ τα πόδια σου με αυτό το παντελόνι από τα Stradivarius! Θα σε κοιτάνε όλοι και πριν πεις κάτι επειδή είναι πιο φαρδύ από ότι τα skinny jeans, τότε να σε ενημερώσουμε, πως αυτός είναι ο νέος τρόπος για να δείξεις το στυλ σου!

Ναι μπορεί να είναι πιο baggy, ωστόσο με το σωστό παπούτσι που θα αναδείξει και το ύψος σου, θα δεις πως όλοι θα σε κοιτάνε με το στόμα ανοιχτό.

Plus, είναι σε δύο αποχρώσεις για εσάς που μπορεί να θελήσετε να το αποκτήσετε και στα δύο, ωστόσο εμείς σου προτείνουμε το μπεζ, που αποτελεί και "hot" κομμάτι της νέας σεζόν.

Αν ακόμα αναρωτιέσαι τι να φορέσεις που μπορεί τόσο να σε αναδείξει, όσο και να σε κρατήσει "in fashion", μην το ψάχνεις άλλο, μιας και αυτό το παντελόνι είναι το ιδανικό για σένα.

Stradivarius παντελόνι
Stradivarius μπεζ παντελόνι

Κάνε το δικό σου εδώ!

Μπορείς να τσεκάρεις και αυτές τις καφέ μπότες που προκαλούν "φρενίτιδα"!

Stradivarius: Αυτό το τζιν είναι η τελευταία λέξη της μόδας! Είναι τύπου "σακούλα" και θα το λατρέψεις!

Αυτό το τζιν από τα καταστήματα των Stradivarius είναι τύπου "σακούλα" και ταυτόχρονα η τελευταία λέξη της μόδας! Είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψεις!

Η νέα συλλογή των Stradivarius μας έχει αφήσεις άφωνες και έχει κυκλοφορήσει μόνο τα πιο in fashion κομμάτια της αγοράς! Αν είσαι ένα κορίτσι που αγαπάει την μόδα και τα τζιν που δε θυμίζει σε τίποτα τα κλασσικά μπήκες στο κατάλληλο άρθρο!

Με μια γρήγορη ματιά στο διαδικτυακό θα βρεις πολύ γρήγορα το πιο hot παντελόνι της αγοράς και αυτό είναι από τα Stradivarius. Πρόκειται για ένα τζιν paperbag, το οποίο φτάνει έως και την μέση σε denim ανοιχτό χρώμα.

Επίσης, μπορείς να βρεις κι άλλα τέτοιου τύπου παντελόνια σε άλλα χρώματα εδώ!

Αγόρασε το μόνο με 25,99 ευρώ από τα καταστήματα των Stradivarius ή στο online store τους!

Stradivarius τζιν paperbag