2+1 μπλουζάκια με στάμπες από τα Stradivarius που κοστίζουν 5,99 - Καλοκαιρινή συλλογή 2020

Τρέξε να τα προλάβεις πριν εξαντληθούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
2+1 μπλουζάκια με στάμπες από τα Stradivarius που κοστίζουν 5,99 - Καλοκαιρινή συλλογή 2020

Στις 20 Μαρτίου μπαίνει επίσημα η Άνοιξη, ωστόσο, τα Stradivarius έχουν ήδη βγάλει μερικά κομμάτια από την Καλοκαιρινή συλλογή του 2020. Εγώ σου βρήκα τα 2+1 μπλουζάκια που έχουν στάμπες στο μπροστινό μέρος τους και κοστίζουν το κάθε ένα 5,99 €.

Ένα απλό t-shirt με ένα σχέδιο μπροστά μπορεί να αλλάξει όλο το σύνολο σου. Όπως επίσης, μπορεί να σου αλλάξει την διάθεση, αν ειδικά έχει ένα αστείο cartoon ή περνώντας ένα όμορφο μήνυμα προς την ζωή ή το συνάνθρωπο σου.

Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius σου βρήκα τα μπλουζάκια που θα θες να αγοράσεις ASAP! Είναι από την καλοκαιρινή τους συλλογή και με την τιμή τους θα πάθεις «εγκεφαλικό», καθώς κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ το κάθε ένα. Πιο συγκεκριμένα, 5,99 € .

Η πρώτη μπλούζα είναι σε λευκό χρώμα και έχει με τύπωμα με λουλούδι.

Καλοκαιρινή συλλογή 2020

Η δεύτερη επίσης λευκή με τύπωμα Happiness

Μπλούζες με στάμπα

Και η τρίτη με τύπωμα ένα στοίχο.

Stradivarius ρούχα

Σου προτείνω να τα φορέσεις με ένα από τα κοτλέ παντελόνια που υπάρχουν στα Stradivarius. Επέστρεψαν και πάλι στην μόδα από το παρελθόν, και προκαλούν «σεισμό».

Αυτή η μπλούζα επίσης από τα Stradivarius είναι πολύ οικονομική

Αυτή η μπλούζα από τα Stradivarius έχει «σπάσει» τα ταμεία! Είναι πλισέ και προκαλεί ήδη φρενίτιδα!

Η νέα συλλογή των Stradivarius μας έχει αφήσεις άφωνες και έχει κυκλοφορήσει μόνο τα πιο in fashion κομμάτια της αγοράς! Αν είσαι ένα κορίτσι που αγαπάει την μόδα και της αρέσουν τα διαφορετικά items σου έχουμε την κατάλληλη μπλούζα για εσένα!

Εγώ αγάπησα το καφέ στην συγκεκριμένη, αλλά μπορείς να την βρεις και σε κυπαρισσί, αλλά και στο κλασσικό μαύρο χρώμα! Έχει πλισέ μανίκια κι αυτό την κάνει τόσο ιδιαίτερη!

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος... Κοστίζει μόνο 12,99 €! Θα την βρεις μόνο στα καταστήματα των Stradivarius και στο online store τους!

Επίσης, μπορείς να την συνδυάσεις τέλεια με αυτές τις καφέ μπότες!

Stradivarius