Φρενίτιδα με το Agnes φλοράλ φόρεμα της Αθηνάς Οικονομάκου - Τώρα 69 ευρώ λιγότερα

Είναι σε έκπτωση και έχουν μείνει λίγα κομμάτια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρενίτιδα με το Agnes φλοράλ φόρεμα της Αθηνάς Οικονομάκου - Τώρα 69 ευρώ λιγότερα

Έχει προκληθεί φρενίτιδα στα social media και όχι μόνο με το Agnes φλοράλ φόρεμα της Αθηνάς Οικονομάκου! Λογικό μας φαίνεται, αφού βγήκε σε έκπτωση και τώρα θα το βρεις με 69 € λιγότερα! Έχουμε λεπτομέρειες...

Η ηθοποιός, έχει δημιουργήσει εδώ και λίγο καιρό την δική της συλλογή με ρούχα, All over. Το ένα κομμάτι είναι καλύτερο από τα άλλα και κάθε της κομμάτι, βγαίνει sold out! Αυτο αναμένεται να γίνει και με το φλοράλ φόρεμα από τη νέα collection, με την ονομασία Agnes.

Είναι σε άνετη γραμμή, με όχι πολύ έντονα prints που το καθιστούν ιδανικό για όλη μέρα και πλέον βγήκε και σε έκπτωση. Το έριξε περίπου 69 € και μπορείς να το βρεις από 290 €, στα 232! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πώς να φορέσεις σωστά τα φλοράλ όπως η Αθηνά Οικονομάκου και όχι μόνο σε... φόρεμα

Τα floral ρούχα ανήκουν στα top fashion trends του 2019, και είναι τα αγαπημένα κομμάτια των περισσότερων γυναικών αφού βγαίνουν σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Παρακάτω λοιπόν, σας δίνουμε μερικές συμβουλές για να αναδείξετε καλύτερα το floral ρούχο σας:

  • Για μπλούζες με λουλούδια όπως το μετάξι, μια λευκή φούστα ή παντελόνι συνδυάζεται υπέροχα.
  • Βαμβακερές floral μπλούζες από υλικά όπως το βαμβάκι φαίνονται πιο όμορφα και ξεχωρίζουν καλύτερα με τζιν.
  • Όταν φοράτε ρούχα floral, βεβαιωθείτε ότι μόνο ένα κομμάτι από το σύνολό σας είναι floral. Η υπερβολική ανάμειξη των λουλουδιών σε κάνει να φαίνεσαι ακατάστατη και χαλάει την ομορφιά κάθε ρούχου.
  • Μην φορέσετε αξεσουάρ που είναι too much, με επειδή οι περισσότερες μπλούζες με floral prints ήδη συμπληρώνουν από μόνες τους το outfit σου.
  • Κάντε το μακιγιάζ σας να έρχεται σε αντίθεση με το χρώμα χρώματος των λουλουδιών, αφού αν οι αποχρώσεις της μπλούζας και του μακιγιάζ σου είναι ίδιες, θα υπάρχει μονοτονία στο outfit σου. Αν πάλι δεν είσαι κορίτσι του φλοράλ, αλλά αγαπάς τα ρούχα της Αθηνάς, σου έχουμε συγκλονιστική φούστα με άλλα prints!