Η Αθηνά Οικονομάκου σου δείχνει πως να φορέσεις την Patrice φούστα της - Κοστίζει 108 ευρώ

Στο My style rocks θα έπαιρνε 5άρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Αθηνά Οικονομάκου σου δείχνει πως να φορέσεις την Patrice φούστα της - Κοστίζει 108 ευρώ

Θέλεις την pencil φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου; Θα την βρεις στην συλλογή ρούχων που σχεδιάζει με την Μάιρη Συνατσάκη και κοστίζει 108 ευρώ. Έχει την ονομασία Patrice και σου δείχνει πως να την φορέσεις με τον πιο stylish τρόπο, που αν πήγαινε με αυτό το στιλ στο My style rocks θα έπαιρνε 5άρι και από τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Η ηθοποιός έχει αδυναμία στα ρούχα - όπως και κάθε γυναίκα - και δεν διστάζει να πραγματοποιεί νέους συνδυασμούς οι οποίοι πολλές φορές είναι... τολμηροί. Αυτή την φορά μας έδειξε ένα σύνολο το οποίο πρόκειται να το ερωτευτείς.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου συνδύασε την pencil φούστα της που έχει την ονομασία Patrice και κοστίζει 108 ευρώ (Σε έκπτωση), με κορμάκι επίσης από την συλλογή της που κοστίζει 72,80 ευρώ και κοσμήματα από την συλλογή της All over by Athina Oikonomakou.

Αθηνά Οικονομάκου ρούχα φούστα

Η Αθηνά Οικονομάκου αγαπάει τις stylish εμφανίσεις και γενικώς τα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ. Πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε με την πιο rock φούστα την οποία θα την αγαπήσεις και εσύ. Μάλιστα, σου βρήκαμε που μπορείς να την βρεις, ενώ έχουμε και την τιμή της.

Αθηνά Οικονομάκου: Η φούστα της είναι από δέρμα και διπλώνει! Κοστίζει 120 ευρώ, κοντεύει να ξεπουλήσει!

Η φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου είναι από δέρμα και διπλώνει! Κοστίζει 120 ευρώ, κοντεύει να ξεπουλήσει και ξέρουμε πού θα την βρεις...

Κολακεύει εξάλλου, όλες τις σιλουέτες! Η ηθοποιός, την φόρεσε στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται όπως σου έχουμε γράψει και προκάλεσε χαμό!

Την συνδύασε με ένα ζιβάγκο και παλτό από μαλλί, μιας και ένα... κρυουλάκι το έχει! Σε κάθε περίπτωση, το look της είναι σούπερ και αν θες την γνώμη μας αυτή τη φούστα πρέπει να την αποκτήσεις! Όσο για το πού θα την βρεις; Είναι από την συλλογή της, All over και έχουν μείνει λίγα κομμάτια...

Δείτε την σχετική φωτογραφία: