Κοίταγαν όλοι στο Open tv το φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου - Μόνο με 63 ευρώ

Είναι σε έκπτωση και έχουν μείνει λίγα κομμάτια!

Κοίταγαν όλοι στο Open tv το φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου - Μόνο με 63 ευρώ

Μπορείς να βρεις μόνο με 63 ευρώ το φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου και την κοίταγαν όλοι στο Open tv! Η παρουσιάστρια έκανε την διαφορά με αυτό που φόρεσε και εννοείται πως πήρε πολύ χαλαρά 10άρι!

Η ίδια, διανύει την καλύτερή της φάση τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, αφού τα δύο παιδιά της την γεμίζουν ευτυχία. Η παρουσιάστρια του Open tv έχει προχωρήσει μετά τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη και πλέον πατάει στα πόδια της πιο γερά από ποτέ!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, έχει χάσει αρκετά κιλά και οι στιλιστικές της επιλογές είναι η μια καλύτερη από την άλλη. Πρόσφατα, μπήκε στο πλατό του Έλα Χαμογέλα με ένα φοβερό φλοράλ φόρεμα. Το εντοπίσαμε στο shopinstyle.gr και μπορείς να το βρεις πλέον από 79 € στα 63, ενώ έχουν μείνει λίγα κομμάτια. Ωστόσο, έχετε δει και τι φόρεσε για να πάει στο αεροδρόμιο με τα παιδιά της; Μόνο η Σίσσυ θα το τολμούσε αυτό!

Πώς να φορέσεις το φλοράλ φόρεμά σου όπως η Σίσσυ Χρηστίδου στο Open tv

Έχεις ένα μακρυμάνικο φλοράλ φόρεμα που φοράς μόνο άνοιξη ή φθινόπωρο; Μπορείς να το βάλεις και τον χειμώνα με ένα οπάκ καλσόν και ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο. Μπορείς να ολοκληρώσεις το ντύσιμό σου με μία δερμάτινη τσάντα ταχυδρόμου, και τα αγαπημένα σου γυαλιά, και είσαι έτοιμη να δώσεις άλλον αέρα στις βόλτες σου!

Πρόκειται για μία vintage εμφάνιση χάρη στην τσάντα, και στην επιλογή του χρώματος στο φόρεμα. Αν θέλεις να κοντύνεις το φόρεμα για να αναδειχτούν περισσότερο οι μπότες σου, τότε πρόσθεσε μία λεπτή ζώνη στην μέση, και αυτόματα το φόρεμα θα ανέβει προς τα πάνω.

Αν σου αρέσουν τα μάξι φορέματα, αλλά στο μυαλό σου τα έχεις συνδυάσει με τα αέρινα καλοκαιρινά look, τότε θα χρειαστεί να δεις και την άλλη πλευρά αυτού του outfit! Ένα μάξι φόρεμα είναι ιδανικό για τον χειμώνα, γιατί δεν χρειάζεται πολλή styling, αλλά περισσότερο πρέπει να δώσεις έμφαση στα αξεσουάρ που θα επιλέξεις.

Για να φορέσεις σωστά το μάξι φλοράλ φόρεμα τον χειμώνα, πρέπει να επιλέξεις ένα που περιέχει μικρά floral print για να υπάρχει ισορροπία με το υπόλοιπο look. Για παπούτσια, ένα ζευγάρι κλασσικά μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, χωρίς κεντήματα ή μοτίβα, είναι ιδανικά. Όπως επίσης, το 2018 θα φορεθούν πολύ ψηλές εφαρμοστές μπότες με μακριά φορέματα με σκισίματα για να τις αναδείξουν.

Ολοκλήρωσε το look, με χρυσά αξεσουάρ, όπως χρυσούς κρίκους, ή μία τσάντα με μπρονζέ/χρυσές λεπτομέρειες. Επίσης, αν έχεις μακριά μαλλιά και σου αρέσει να πιάνεις τα μαλλιά σου σε κοτσίδες ή πλεξούδες, αυτό είναι το κατάλληλο ντύσιμο για να το κάνεις. Θα φωτίσεις όχι μόνο το πρόσωπό σου, αλλά και το μάξι φλοράλ φόρεμα!