Ψάχνεις νέο look για το γυμναστήριο; Τα H&M σου έχουν απάντηση

Για να είσαι και εσύ σαν τα μοντέλα της Victoria's Secret

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ψάχνεις νέο look για το γυμναστήριο; Τα H&M  σου έχουν απάντηση

Ψάχνεις και εσύ νέο look για το γυμναστήριο; Τα H&M σου έχουν απάντηση και το κολάν που σου έχουν από τη νέα κολεξιόν είναι μοναδικό! Έχει διαφάνειες, είναι μαύρο και σίγουρα θα κάνει τους πάντες να σε κοιτάνε.

Αν ακόμα το σκέφτεσαι, σταμάτα μιας και το συγκεκριμένο είναι από εκείνα που επιλέγουν και μεγάλα μοντέλα, όπως η Gigi Hadid. Τόσο η ίδια, όσο και άλλα μοντέλα επιλέγουν μοναδικές εμφανίσεις στα γυμναστήρια, γιατί μπορεί να αθλούνται, ωστόσο θέλουν να δείχνουν και κομψές.

H&M κολάν
H&M κολάν γυμναστήριο

Αν λοιπόν είσαι και εσύ αθλητικό κορίτσι και θες να δείξεις το κορμί σου στο γυμναστήριο, ώστε να τον κερδίσεις και να τον κάνεις δικό σου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο. Κάνε το δικό σου εδώ! Και αφού τον κάνεις δικό σου, αυτό το υπέροχο lingerie από τα καταστήματα H&M θα τον εντυπωσιάσει.

Αν ωστόσο δεν σου αρέσουν τα κολάν και ψάχνεις το ιδανικό παντελόνι, αυτό το τζιν από τα H&M είναι τάση - Έχει σκισίματα και βγαίνει σε 5 χρώματα

Αυτό το τζιν από τα H&M είναι τάση! Έχει σκισίματα και κυκλοφορεί σε 5 χρώματα και σίγουρα θα θέλεις και εσύ να το αποκτήσεις καθώς είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Επίσης είναι σε πάρα πολύ οικονομική τιμή και θα σε ξετρελάνει.

Τα τζιν με σκισίματα είναι η απόλυτη τάση. Μια διαχρονική επιλογή καθώς παραμένουν σχεδόν πάντα στην μόδα όλα αυτά τα χρόνια με κάποιες παραλλαγές.

Πρόκειται για ένα τζιν που θα απογειώσει τις καθημερινές σου εμφανίσεις αφού μπορείς να το φοράς μόνο στις casual εμφανίσεις σου και όχι στη δουλειά ή κάπου πιο επίσημα.

Εμείς βρήκαμε αυτό από τα H&Μ που κοστίζει μόνο 20 ευρώ και πραγματικά το λατρέψαμε. Το καλύτερο από όλα είναι πως κυκλοφορεί σε 5 χρώματα για να διαλέξεις όποιο θέλεις.Δείτε εδώ και περισσότερες τσάντες από τα H&M που θα σας τρελάνουν.

undefined

Θα το βρεις εδώ

TAGS