Σπάσ'τα όλα απόψε με αυτό το Zara φόρεμα - Μαύρο, μόνο με 9,99 ευρώ

Το λάστιχο στη μέση σε «μαζεύει» αμέσως!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάσ'τα όλα απόψε με αυτό το Zara φόρεμα - Μαύρο, μόνο με 9,99 ευρώ

Θα βγεις απόψε; Αν ναι σπασ'τα όλα με αυτό το Zara φόρεμα που είναι μαύρο και το παίρνεις μόνο με 9,99 ευρώ! Ταιριάζει σε όλες και μαζεύει και την μέση σου, ακόμα το σκέφτεσαι; Είναι μάλιστα και σε έκπτωση οπότε μιλάμε για διπλή ευκαιρία!

Είναι γεγονός πως αν δεν βγεις το Σάββατο, θα είναι σα να μην ξεκουράστηκες από την εβδομάδα που σχεδόν πέρασε. Όμως, το τι θα βάλεις στην βραδινή σου έξοδο μπορεί να γίνει εύκολα πονοκέφαλος. Ωστόσο, τα Zara έχουν την λύση γιατί έβγαλαν μαύρο φόρεμα σε τιμή σοκ, μόνο με 9,99 € για εσένα που θες να είσαι στιλάτη χωρίς να χαλασεις πολλά λεφτά.

Κολακεύει πολλές σιλουέτες, και αν τα πόδια είναι το δυνατό σου σημείο, ετοιμάσου να τα σπάσεις όλα απόψε! Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθεις... Ιδού και οι λεπτομέρειες για το απόλυτο Zara φόρεμα:

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΥΦΑΣΜΑ ΚΑΙ ΒΟΛΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
9,99 EUR
-45%
ΜΑΥΡΟ - 4215/402

Κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με λάστιχο και βολάν. Λεπτομέρεια λάστιχο στη μέση.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Zara φόρεμα
Zara φόρεμα μαύρο
Zara φόρεμα προσφορές

Βρες το εδώ

Αν πάλι αγαπάς τα Zara, αλλά δεν είσαι κορίτσι που.... αγαπάς τα φορέματα, σου μαζέψαμε τα πιο hot wide leg jeans που είναι top trend - Δες τα και θα τα αγαπήσεις!

Γιατί να πάρεις αυτό το μαύρο φόρεμα από τα Zara με 9,99 ευρώ - Θα τα σπάσεις όλα απόψε

Η Α-γραμμή στα ρούχα πάντα χαρίζει στο σώμα αφού πέφτει με κομψό τρόπο και δεν τονίζει κοιλιά και περιφέρεια. Ακόμα τα ντραπέ φορέματα είναι ιδανικά για να καμουφλάρουν την περιοχή της κοιλιάς και όχι μόνο. Τα σχέδια στα φορέματα βοηθούν πολύ στο να καλύψεις με έξυπνο τρόπο τυχόν παχάκια και τα βολάν είναι ένα ακόμα στοιχείο που σε οδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Ακόμα, ένα πλισέ φόρεμα είναι πάντα εντυπωσιακό και φινετσάτο.

Ένα φόρεμα με βολάν, είναι πάντα παιχνιδιάρικο και μοντέρνο. Διάλεξε ένα μακρύ ή ένα κοντό και θα δεις πως θα είσαι από τις πιο κομψές και καλοντυμένες στην παρέα σου και όχι μόνο.

TAGS