Προσφορά στα Bershka που δεν χάνεται: Μπουφάν με 19,99 ευρώ

Τρέξε να προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Προσφορά στα Bershka που δεν χάνεται: Μπουφάν με 19,99 ευρώ

Θέλεις το πιο οικονομικό μπουφάν γιατί δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά λεφτά ή δεν έχεις για να τα ξοδέψεις; Τότε αυτή η προσφορά από τα Bershka δεν χάνεται καθώς θα αγοράσεις ένα βασικό κομμάτι για την ντουλάπα σου μόνο με 19,99 €. Είναι το πιο ζεστό μπουφάν στην πιο χαμηλή τιμή και θα πάθεις... πλάκα.

Θα το φοράς σίγουρα με όλα σου τα ρούχα, καθώς είναι το κλασικό μαύρο με την κουκούλα που έχει γούνα στο εσωτερικό της. Το μπουφάν πρέπει να το επιλέξεις προσεκτικά, καθώς είναι ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας που θα μείνει για πολύ καιρό στην συλλογή σου.

Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στη διαδικτυακή σελίδα των Bershka και συγκεκριμένα στη στήλη με τα εκπτωτικά σου βρήκα το μπουφάν που θα τρέξεις να αγοράσεις. Όχι μόνο λόγω του στιλ του, αλλά και λόγω της απίστευτη τιμής του. Δίνοντας μόνο 19,99 ευρώ θα βάλεις στη ντουλάπα σου ένα κομμάτι που δεν θα αποχωρίζεσαι από τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Πρόκειται για το μπουφάν με γούνα, κουκούλα επίσης με γούνα, ενώ έχει λάστιχο σε μανσέτες και στη μέση. Επίσης, έχει τσέπες μπροστά και κλείνει με φερμουάρ. Καλό είναι να το αγοράσετε ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που φοράτε, καθώς είναι φαρδιά η εφαρμογή του. Για να επιλέξεις βγαίνει σε μαύρο, ροζ, αλλά και πέτρα χρώμα.

Αν θέλεις να to φορέσεις για πιο απλές εμφανίσεις, συνδύασε το με αυτό το παντελόνι σε ballon fit. Αν είσαι και εσύ από τα κορίτσια που θέλουν μεν να "μαγνητίσουν" όλα τα βλέμματα, ωστόσο δεν θέλουν να βγουν και από την άνεσή τους και να φορέσουν ρούχα που δεν τους αρέσουν, τότε αυτό είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να χάσετε.

Φροντίδα

Όσον αφορά την φροντίδα, θέλει πλύσιμο στο πλυντήριο max στους 30 βαθμούς, χαμηλό πρόγραμμα στο στύψιμο, σιδέρωμα στους 110 βαθμούς max, ενώ απαγορεύεται το στεγνωτήριο.

Κοντό παρκά με κουκούλα με γούνα

Bershka μπουφάν

Μαύρο μπουφάν με κουκούλα

TAGS