Εν αναμονή γι αυτό το μπλουζάκι στα Stradivarius - Συγκαταλέγεται στα hot trends της σεζόν

Κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Εν αναμονή γι αυτό το μπλουζάκι στα Stradivarius - Συγκαταλέγεται στα hot trends της σεζόν

Στα καταστήματα Stradivarius ετοιμάζονται να υποδεχτούν τη νέα τους συλλογή και ξεχωρίσαμε από τώρα ένα υπέροχο μπλουζάκι, το οποίο συγκαταλέγεται στα hot trend της σεζόν και βρισκόμαστε σε αναμονή να το δούμε κρεμασμένο για να τρέξουμε να το αρπάξουμε κατευθείαν.

Μέσα από το επίσημο site τους τα Stradivarius μας έδωσαν μια γεύση για το τι πρόκειται να κατακλύσεις τις βιτρίνες του κι αυτό το μπλουζάκι που θα δεις παρακάτω δεν πρέπει να λείπει από την γκρανταρόμπα σου την Άνοιξη του 2020.

Μιλάμε για ένα πουκάμισο στο χρώμα της πέτρας, το οποίο όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείς να το φορέσεις είτε από έξω από το παντελόνι/φούστα σου είτε από μέσα.

Τα μπλουζάκια - πουκάμισα είναι πολύ μεγάλη τάση για φέτος.

Μπλουζα utility με φουσκωτά μανίκια από τα καταστήματα Stradivarius

ΑΝΑΦ. 6211/511-V2020

19,99 €

Stradivarius νέα συλλογή

Stradivarius μπλουζάκι

Αν θες να το αποκτήσεις πάτα εδώ τώρα!

Να τονίσουμε πως κοστίζει μόνο 19,99€ και μπορείς να το φορέσεις είτε βράδυ είτε πρωί, είτε με sneakers είτε με ένα ψηλό παπούτσι. Η χρήση αξεσουάρ όπως κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια θα το αναδείξει ακόμα περισσότερο.

Για να το συνδυάσεις, επίσης, σου βρήκαμε ένα εξαιρετικό kick flare παντελόνι από τα καταστήματα Bershka, από τη νέα τους συλλογή! Δες το εδώ!