Stradivarius - STR κολεξιόν: Twill φούστα κάτω από 20 ευρώ - Τιμή σοκ

Τρέξε να την προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Stradivarius - STR κολεξιόν: Twill φούστα κάτω από 20 ευρώ - Τιμή σοκ

Στην STR κολεξιόν των Stradivarius θα βρεις μοναδικά κομμάτια και θα τα λατρέψεις ένας προς ένα ξεχωριστά. Συγκεκριμένα όμως, αυτή την twill φούστα θα την ερωτευτείς και θα την φοράς συνέχεια φέτος την Άνοιξη. Η τιμή της είναι σοκ, καθώς μπορείς να την αγοράσεις κάτω από 20 €.

Δεν πρόκειται για κάποιο νέο trend, πρόκειται όμως για ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ο λόγος για τη μίνι φούστα που πρωτοεμφανίστηκε στα 60s και έκτοτε δεν έχει φύγει ποτέ από τη μόδα.

Το κοντό τελείωμα, που ποικίλει από ψηλά στο μηρό, δεν αλλάζει ποτέ αφού αποτελεί και το βασικό χαρακτηριστικό της. Αυτό που αλλάζει συνεχώς, ωστόσο, είναι το σχέδιο, τα χρώματα, οι υφές και, φυσικά, ο τρόπος που θα συνδυάσεις τη μίνι φούστα για ένα σύγχρονο αλλά και κομψό αποτέλεσμα.

Αυτή από τα Stradivarius θα την λατρέψεις

Πρόκειται για την twill mini φούστα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας ρούχων. Βγαίνει σε χρώμα εκρού, μαύρο και πέτρα. Κοστίζει κάτω από 20 ευρώ και συγκεκριμένα, 17,99 €.

Twill φούστα με φαρδιά εφαρμογή

Straduvarius STR κολεξιόν

Στα καταστήματα Stradivarius να πούμε ωστόσο πως, ετοιμάζονται να υποδεχτούν τη νέα τους συλλογή και ξεχωρίσαμε από τώρα ένα υπέροχο μπλουζάκι, το οποίο συγκαταλέγεται στα hot trend της σεζόν και βρισκόμαστε σε αναμονή να το δούμε κρεμασμένο για να τρέξουμε να το αρπάξουμε κατευθείαν.

Πως να την φορέσεις

  • Δοκίμασε να φορέσεις ένα άνετο πουλόβερ πάνω από τη φούστα σου και δέστο στη μέση με μία λεπτή ζώνη για πιο κομψό αποτέλεσμα.
  • Τα μανίκια καμπάνα που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τώρα συνδυάζονται άψογα με μία φούστα σε γραμμή Α.
  • Αν η μίνι φούστα σου είναι κάτι ανάμεσα σε Α line και full skirt φόρεσε από πάνω μία ογκώδη μπλούζα ή πουκάμισο και τόνισε τη μέση σου.
  • Μία φούστα με graphic print συνδυάζεται καλύτερα με ένα μονόχρωμο και άνετο top ή φούτερ
  • Αν θες να φορέσεις στενή μπλούζα μαζί με τη μίνι φούστα σου, επίλεξε ένα ογκώδες πανοφώρι (όπως αυτό το γούνινο τζάκετ) για να ισορροπήσεις τη σιλουέτα.