Πανικός στα Massimo Dutti με μια χιαστί τσάντα - Είναι όλη από δέρμα

Θα σε κοιτάνε όλοι μόλις την αγοράσεις

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Πανικός στα Massimo Dutti με μια χιαστί τσάντα - Είναι όλη από δέρμα

Πανικός έχει προκληθεί στα Massimo Dutti με μια χιαστί τσάντα που είναι όλη από δέρμα! Προκαλεί ουρές στα ταμεία και αν την πάρεις σίγουρα θα σε κοιτάνε όλοι. Είναι κομμάτι που αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω, μιας και είναι όλη από δέρμα.

Πόσες φορές δεν έχεις πάρει ένα φτηνό κομμάτι, που όμως σου χάλασε σε χρόνο ρεκόρ και μετά... έκλαιγες τα λεφτά σου; Ε, πάρεις την συγκεκριμένη από τα Massimo Dutti, τότε σίγουρα θα μας θυμηθείς αφού πρόκειται για επένδυση! Έχει 89,95 € και σε πληροφορούμε πως έχουν μείνει λίγα τεμάχια. Επειδή βέβαια, με τέτοια items τα λόγια είναι περιττά, ιδού τα απαραίτητα infos:

  • Ref. 6901/602
  • Τσάντα σε στιλ χιαστί από δέρμα βοοειδών. Διαθέτει μία κύρια θήκη, κλείσιμο με φερμουάρ, λουρί ώμου και φόδρα.
  • Διαστάσεις (Μήκος x Ύψος x Πλάτος):36 x 15 x 10 cm

Massimo Dutti τσάντα
Massimo Dutti τσάντα χιαστί

Βρείτε την εδώ

Πώς να επιλέξεις σωστά την τσάντα σου που είναι από δέρμα - Όχι μόνο η χιαστί από τα Massimo Dutti

  • Φροντίστε η τσάντα που θα επιλέξετε να είναι από ποιοτική εταιρία.
  • Μην αγοράζετε φτηνές απομιμήσεις και αποφύγετε το φτηνό δέρμα. Σύντομα η τσάντα θα χαλάσει και εσείς θα μετανιώνετε για την επιλογή και τα χαμένα λεφτά σας.
  • Σίγουρα τώρα θα αναρωτιέστε ότι για να καταλάβει κάποιος με μια ματιά την ποιότητα του δέρματος χρειάζονται χρόνια εμπειρίας. Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να καταλάβετε την ποιότητα του δέρματος είναι η ΕΓΓΥΗΣΗ.
  • Μην επενδύετε τα λεφτά σας σε μια τσάντα αν δεν έχει εγγύηση. Η εγγύηση είναι ένα «συμβόλαιο» ανάμεσα σε σας και τον κατασκευαστή και σας καλύπτει τουλάχιστον για τα 2 επόμενα χρόνια, πράγμα που σας κάνει να νοιώθετε ασφαλείς για την επιλογή σας. Και αφού θα είσαι στο μαγαζί, πάρε και αυτή την υπέρτατη φούστα που σου δείξαμε εδώ - Θα γίνεις disco girl