Στα Bershka θα βρεις το απόλυτο look για το γυμναστήριο - Θα σε κοιτάνε όλοι

Θα κάνεις πολλά μάτια να γυρίσουν

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Στα Bershka θα βρεις το απόλυτο look για το γυμναστήριο - Θα σε κοιτάνε όλοι

Αν είσαι και εσύ αθλητικό άτομο που ψάχνεις να βρεις την κατάλληλη φόρμα, τότε θα την βρεις στα Bershka, όπου έχουν το απόλυτο look για το γυμναστήριο! Θα σε κοιτάνε όλοι, και είναι σίγουρο πως θα κλέψεις την παράσταση.

Είσαι και εσύ από τα κορίτσια που προτιμούν να έχουν άνεση, ωστόσο δεν θέλουν να χάσουν και την glam μεριά τους; Τότε αυτό το κομμάτι πρέπει να ενταχθεί στην ντουλάπα σου.

Είναι σίγουρο πως θα κάνει τους πάντες να σε κοιτάνε μιας και η φόρμα είναι σε μοβ απόχρωση και έχει και "τρελούτσικες" στάμπες με στρας πάνω του.

Bershka γυμναστήριο
Bershka γυμναστήριο  φόρμα

Κάνε το δικό σου εδώ. Η Party Κολεξιόν ωστόσο είναι εδώ για να μείνει και σου "χαρίζει" βλέμματα με το all eyes on me τοπάκι από τα Bershka!

Εκτός από το απόλυτο αθλητικό look, σου έχουμε και το best seller σεμιζιέ φόρεμα στα Bershka - Δικό σου με λιγότερο από 14 ευρώ

Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι το φόρεμα-πουκαμίσα ή αλλιώς το σεμιζιέ και βρήκαμε το best seller στα καταστήματα Bershka και συγκεκριμένα στις προσφορές! Μπορείς να το κάνεις δικό σου πλέον με λιγότερο από 14 ευρώ.

Είναι κομμάτι πασπαρτού και μπορεί να φορεθεί άνετα από το πρωί έως το βράδυ. Είναι μια διαχρονική επιλογή που τονίζει την θηλυκότητα, ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους και εντυπωσιάζει όταν φορεθεί σωστά. Το συγκεκριμένο κομμάτι που θα δείτε παρακάτω από αρχική τιμή 22.99€ τώρα κάνει μόνο 13.79€

Φόρεμα σεμιζιέ από οργάντζα

ΑΝΑΦ. 0514/315/800

Bershka φόρεμα

Bershka προσφορές

Bershka εκπτώσεις

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Επίσης, θα ξετρελαθείς σίγουρα και με το φλοράλ φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Το πήρε από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara και θα το βρεις εδώ!

Πως να φορέσεις το σεμιζιέ φόρεμα από τα Bershka

Ζώνη ή φουλάρι

Ο πιο απλός τρόπος είναι να φορέσετε μια λεπτή ζώνη στη μέση για να «μαζέψετε» την πουκαμίσα και να την μετατρέψετε σε φόρεμα. Αν σας αρέσει, όμως, να πειραματίζεστε μπορείτε να την αντικαταστήσετε με ένα πολύχρωμο φουλάρι με σχέδια ή animal prints. Το σεμιζιέ φόρεμα ταιριάζει ακόμη και με αθλητικά, αλλά για πιο ρομαντικό look συνδυάστε το με σανδάλια και μπαλαρίνες.

Τζάκετς

Ένα κλασικό τζιν ή δερμάτινο τζάκετ είναι ιδανική επιλογή για να συνδυάσετε το φόρεμα-πουκαμίσα. Φορέστε σουέντ μποτάκια και καπέλα και απογειώστε το ανοιξιάτικο look σας.

Τζιν και υφασμάτινο παντελόνι

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα casual και ανάλαφρο look συνδυάζοντας την πουκαμίσα με το αγαπημένο σας τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στα αξεσουάρ: κοσμήματα, γυαλιά, τσάντες και φυσικά στα παπούτσια. Ακόμη και η πιο απλή εμφάνιση μπορεί να εντυπωσιάσει με τον σωστό τρόπο.

Φούστα ή φόρεμα;

Ένας ιδιαίτερος τρόπος για να φορέσετε το σεμιζιέ είναι να το συνδυάσετε με μια φούστα ή ένα φόρεμα. Πειραματιστείτε με τα... κουμπιά της πουκαμίσας και δημιουργήστε το δικό σας ξεχωριστό στυλ.

TAGS