Αυτό το παντελόνι από τα H&M θα το ζήλευε και η Bella Hadid - Τέλειο για το γυμναστήριο

Το ιδανικό κολλάν για όλες τις ώρες

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αυτό το παντελόνι από τα H&M θα το ζήλευε και η Bella Hadid - Τέλειο για το γυμναστήριο

Αυτό το παντελόνι από τα H&M θα το ζήλευε ακόμα και η Bella Hadid! Είναι τέλειο για το γυμναστήριο και είναι σίγουρο πως θα το αγαπήσεις τόσο που δεν θα το βγάζεις από πάνω σου.

Το καλύτερο; Τα funky χρώματα και σχέδιά του, το κάνουν ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις περιστάσεις, π.χ. μπορείς πολύ άνετα να το φορέσεις για μια σύντομη βόλτα με φίλες σου, χωρίς να φαίνεται ότι μετά θα πας στο γυμναστήριο.

Αν ακόμα το σκέφτεσαι, σταμάτα, μιας και είναι το ιδανικό για σένα που είσαι πιο sporty και θες να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Μείνε ενήμερη με όλα τα trends του εξωτερικού και γίνε η πρώτη που θα το τολμήσεις και θα ξεχωρίσεις.

Κάνε το δικό σου εδώ. Επίσης σας έχουμε βρει αυτό το φόρεμα από τα H&M για να είσαι έτοιμη για σαφάρι - Κάνει μόνο 19 ευρώ.

Εκτός από το παντελόνι που θα ζήλευε και η Bella Hadid, λάμψε στο γυμναστήριο με τα H&M και αυτή τη φόρμα

Λάμψε και εσύ στο γυμναστήριο με τα H&M και το μοναδικό μπουστάκι - φόρμα! Είναι από τη νέα συλλογή και είναι σίγουρο πως θα το αγαπήσεις. Αν είσαι πιο αθλητικός τύπος, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις και μόνη σου.

Το συγκεκριμένο μάλιστα έχει και κολπάκι, μιας και έχει φερμουάρ μπροστά καλυμμένο από γράμματα, το οποίο είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Μην αγχώνεσαι όμως, καθώς αν έχεις θέμα με το χρώμα, αυτό το μπουστάκι τα έχει όλα. Κυρίως είναι μαύρο και κρατάει στο φερμουάρ γαλαζοπράσσινες λεπτομέρειες, βοηθώντας έτσι ώστε να μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά άλλα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου.

 H&M φόρμα μπουστάκι  H&M φόρμα

Κάνε το δικό σου εδώ.

TAGS