Sold out στα Zara ένα φλοράλ φόρεμα - Τσακώνονται ποια θα το πάρει

Η τιμή είναι σοκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Sold out στα Zara ένα φλοράλ φόρεμα - Τσακώνονται ποια θα το πάρει

Αν είσαι και εσύ κορίτσι τον λουλουδιών αλλά δεν θες να φορέσεις μίνι, τότε πρέπει να τρέξεις γιατί αυτό το φόρεμα κοντεύει να γίνει sold out στα Zara! Είναι φλοράλ και θα μπορέσεις να το φορέσεις όλες τις ώρες! Τσακώνονται ποια θα το πάρει.

Αν θες να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends και να λάμψεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο, τότε δεν έχεις παρά να εντάξεις αυτό το φόρεμα στην ντουλάπα σου, καθώς αποτελεί "hot" κομμάτι.

Μην το σκέφτεσαι άλλο, καθώς μπορεί στην αρχή να μην σου φανεί τόσο μοντέρνο ας το πούμε, ωστόσο αν προσέξεις θα δεις ότι μπορείς πολύ εύκολα να το συνδυάσεις με πολλά αξεσουάρ, ενώ δεν χρειάζεται και χρονοβόρο styling.

Zara φλοράλ φόρεμα
Zara φόρεμα

Κάνε το δικό σου εδώ. Εντωμεταξύ έχεις δει αυτή τη φούστα από τα Zara που θα είσαι λες και βγήκες από τα 90's; Έχει και σκίσιμο για σένα σένα που είσαι πιο τολμηρή.

Εκτός όμως από το φόρεμα που τσακώνονται για το ποια θα το πάρει, τα Zara έχουν το mini ιδανικό φλοράλ - Κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ

Αν λατρεύεις και εσύ τα φλοράλ, και είσαι έτοιμη να φέρεις την Άνοιξη στην εμφάνισή σου, τότε τα Zara σου έχουν το ιδανικό φόρεμα! Το καλύτερο; Κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ και σίγουρα θα το λατρέψουν όλοι.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι από τη νέα κολεξιόν και αναμένεται να κάνει θραύση, μιας και είναι στο σχέδιο που θα συζητηθεί και φορεθεί όσο κανένα άλλο. Αν δεν μας πιστεύεις, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά και μόνη σου.

Είναι σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς άνετα να το φορέσεις τόσο πρωί, όσο και βράδυ σε πιο νησιώτικες βόλτες σου, όπου σε συνδυασμό με το μαύρισμά σου θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Zara φόρεμαZara φλοράλ φόρεμα

Κάνε το δικό σου εδώ.

TAGS