Ψάχνεις το ιδανικό ζευγάρι sneakers; - Τα H&M σου έχουν λύση

Θα τα δοκιμάσεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ψάχνεις το ιδανικό ζευγάρι sneakers; - Τα H&M σου έχουν λύση

Ψάχνεις και εσύ το ιδανικό ζευγάρι sneakers που θα απογειώσει την καθημερινή σου εμφάνιση; Μην αγχώνεσαι γιατί τα H&M σου έχουν λύση και είναι μοναδική. Ακόμα κάθεσαι;

Τρέξε γιατί είναι περιζήτητα μιας και τα προτείνουν πολλές influencers του εξωτερικού και είναι και σε οικονομική τιμή. Αν δεν θες να ξοδέψεις πολλά στην εμφάνισή σου, αλλά θες να τους μαγνητίσεις όλους στο πέρασμά σου, τότε δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις.

Το καλύτερο; Έχουν και λίγο χρώμα πάνω τους, ώστε να μπορείς να τα συνδυάσεις ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα με ρούχα σου που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

 H&M sneakers
 H&M λευκά sneakers

Κάνε τα δικά σου εδώ. Εμείς, σου προτείνουμε να συνδυάσεις τα παπούτσια από τα H&M και με αυτή την υπέροχη τσάντα από τα Zara - Σε τέλειο χρώμα, δες την εδώ

Ξεπουλάνε στα H&M εκτός από αυτά τα sneakers και αυτό το πράσινο κρεπ φόρεμα - Και για γραφείο, και για βόλτα

Ξεπουλάνε τα H&M με αυτό το πράσινο κρεπ φόρεμα, το οποίο είναι κατάλληλο και για γραφείο, και για βόλτα! Άλλωστε με τιμή μόλις στα 19,99 €, είναι λογικό να έχουν αδειάσει τα ράφια. Πρόκειται για κλασικό κομμάτι, το οποίο και αξίζει να αποκτήσεις.

Αν είσαι σε αναζήτηση νέων ρούχων για τη ντουλάπα σου, αυτό το πράσινο κρεπ φόρεμα από τα H&M δεν πρέπει να μείνει εκτός. Είναι σε φοβερή τιμή και η γραμμή του το καθιστά ό,τι πρέπει και για το γραφείο σου, και για την έξοδο μετά. Εσύ απλά άλλαξε παπούτσια και είσαι έτοιμη να φύγεις!

  • Round neck
  • Keyhole
  • Puff sleeve
  • Viscose 100%
  • Art. No. 0855198004

Το πράσινο κρεπ φόρεμα που ξεπουλάει στα H&M

H&M πράσινο κρεπ φόρεμα για γραφείοH&M πράσινο κρεπ φόρεμα σε προσφορά

Βρες το εδώ

Κρεπ φόρεμα και όχι μόνο στα H&M - Είναι must και για γραφείο και για έξοδο, δες εδώ γιατί

Τα κρεπ είναι υφάσματα με ελαφρά πτυχωμένη ή ανάγλυφη - σαν με μικρούς κόκκους- επιφάνεια. Αποκτά τη μορφή αυτή λόγω της εναλλασσόμενης συστροφής του νήματος. Το κρεπ χρησιμοποιείται ιδίως για ταγιέρ, σακάκια και πουκαμίσες. Είναι τέλεια για ανοιξιάτικους ή καλοκαιρινούς μήνες, αφού θα σε κρατήσουν δροσερή και μάλιστα τα ρούχα από κρεπ φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού δεν θεωρείται πρόχειρο σαν ύφασμα.

Ακόμα το σκέφτεσαι; Τονίζουμε ότι έχουν μείνει λίγα κομμάτια και στο τέλος εσύ θα χάσεις....

TAGS