Χαμός στα Zara με αυτή τη κροκό city bag με καπάκι - Αδειάζουν τα ράφια

Έχει 25,95 ευρώ! Εσύ ακόμα κάθεσαι;

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στα Zara με αυτή τη κροκό city bag με καπάκι - Αδειάζουν τα ράφια

Χαμός γίνεται στα Zara με αυτή τη κροκό city bag με καπάκι αφού αδειάζουν τα ράφια καθημερινά και δεν προλαβαίνουν να τα γεμίζουν πάλι! Είναι σε χρώμα μόνο για τολμηρές και αποτελεί top trend της σεζόν. Μάλιστα πωλείται μόνο στα 25,95 €, οπότε δεν έχεις δικαιολογίες.

Αν ψάχνεις τσάντα ενόψει Άνοιξης, σου έχουμε βρει την κατάλληλη. Το μουσταρδί είναι ξεκάθαρα το χρώμα της σεζόν και θα το δεις σε όλες τις βιτρίνες. Τα Zara φυσικά. έχουν ήδη νέα κολεξιόν με πολλά κομμάτια στο συγκεκριμένο χρώμα αλλά αν θες την γνώμη μας, αυτή τη τσάντα πρέπει να την αποκτήσεις μιας και είναι ιδανική για all day εμφανίσεις.

ΜΙΝΙ ΤΣΑΝΤΑ CITY ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ

  • 25,95 EUR
  • ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ - 6628/510
  • Μικρή τσάντα σε σχέδιο city διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: κίτρινο και λευκό. Η κίτρινη με σχέδιο ζώου στο εξωτερικό μέρος. Χειρολαβές με λεπτομέρεια λουριά. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου. Φόδρα με τσέπη που κλείνει με φερμουάρ. Κλείσιμο με καπάκι και μαγνητικό κούμπωμα στο πάνω μέρος.
  • Ύψος x Πλάτος x Βάθος 14 x 22 x 8,8 cm

Zara κροκό city bag με καπάκι
Zara κροκό city bag με καπάκι προσφορά

Βρείτε την εδώ

Αδειάζουν τα ράφια στα Zara με όλα τα μουσταρδί κομμάτια - Χαμός όχι μόνο για την κροκό city bag

Τα μουσταρδί φορέματα και κομμάτια εντυπωσίασαν φέτος στις μεγαλύτερες πασαρέλες των πιο διάσημων σχεδιαστών και οίκων μόδας, όπως Armani, Gucci, Roberto Cavalli και Versace. Φαίνεται, λοιπόν, πως φέτος οι μεγαλύτεροι trendsetters έπαιξαν αρκετά μαζί με αυτό το color trend άρα γιατί όχι και εσείς;

Ένα παλτό σε μουσταρδί χρώμα ή ένα μουσταρδί φόρεμα είναι οι πιο stylish τρόποι να φορέσετε αυτή την τάση. Συνδυάστε τα γαλάζια και τζιν πουκάμισα σας με μια μουσταρδί φούστα και δημιουργήστε ένα πολύ όμορφο και ξεχωριστό outfit. Αν φοβάστε να τολμήσετε όμως, ξεκινήστε εντάσσοντας στη ντουλάπα σας ένα μουσταρδί τοπ ή ένα πουλόβερ για πολύ εύκολα ταιριάσματα. Από αξεσουάρ σας προτείνουμε επενδύσετε σε ένα ζεστό μουσταρδί κασκόλ ή μια τσάντα. Και μιας και είστε εκεί, δείτε και αυτό το υπέροχο φλοράλ φόρεμα - Τσακώνονται ποια θα το πάρει

TAGS