«Βόμβα» η νέα έκπτωση στα Oysho - Push up σουτιέν με 7,99

Τρέξε να την προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βόμβα» η νέα έκπτωση στα Oysho - Push up σουτιέν με 7,99

Τρέξε να προλάβεις την νέα έκπτωση που έχει βγει στα Oysho και προκαλεί πανικό. Στα καταστήματα θα βρεις hot push up σουτιέν με μόνο 7,99€. Είναι άκρως αισθησιακό, ενώ φτιάχνει και το μέγεθος του στήθους σου.

Το γυναικείο στήθος πρέπει να το προσέχετε, αφού είναι και το πρώτο πράγματα που παρατηρεί, όχι μόνο ένας άνδρας, αλλά ολόκληρος ο ανδρικός πληθυσμός. Εμείς σου βρήκαμε ένα σουτιέν που είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί.

Αν μπεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Oysho και συγκεκριμένα, στην στήλη με τις προσφορές θα βρεις πολλά προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση. Όπως το push up σουτιέν που σου προτείνουμε, το οποίο κοστίζει μόνο 7,99€.

Σουτιέν push up με δαντέλα και λάστιχο

Oysho push up σουτιέν

Στα Oysho μπορείς να βρεις και μπικίνι για το καλοκαίρι. Αυτό το πράσινο τρικίνι που είδαμε είναι μόνο για τολμηρές αλλά «τσακίζει» ταμεία!

Αυτά τα push up σουτιέν από τα Oysho θα κάνουν το στήθος σου να φαίνεται πιο ζουμερό

Θες να φαίνεται το στήθος σου μέσα από τις μπλούζες και τα φορέματά σου πιο... ζουμερά από ποτέ; Σου βρήκαμε στα καταστήματα Oysho 3 σουτιέν που θα σε κάνουν να το καταφέρεις!

Το γυναικείο στήθος είναι ένα από τα πράγματα που κοιτάει ο αντρικός πληθυσμός πολύ σε μια γυναίκα άρα πρέπει να το... προσέχετε! Γι αυτό εμείς εδώ στο Youweekly.gr σας βρήκαμε ότι πιο top κυκλοφορεί σε εσώρουχα αυτή την περίοδο. Επίσης, να σου τονίσουμε πως είναι και άκρως οικονομικά αφού κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ.

Σουτιέν push up με δαντέλα φλοράλ

19.99 €

Αναφ. 0122/702JOIN LIFE

Oysho σουτιέν

Σουτιέν push up με αφαιρούμενες τιράντες

17.99 €

Αναφ. 0122/577

Oysho οικονομικά εσώρουχα

Σουτιέν push up με δαντέλα φλοράλ

19.99 €

Αναφ. 0122/702JOIN LIFE

Oysho push up σουτιέν

Ωστόσο, σου βρήκαμε και στα Η&Μ τα εσώρουχα που ξεπουλάνε περισσότερο! Θα ρίξεις μια ματιά;

Τα μαύρα εσώρουχα από τα Oysho που έχουν "φύγει" περισσότερο για την ημέρα των ερωτευμένων έχουν και push up σουτιέν

Μετράμε αντίστροφα για την ημέρα των ερωτευμένων κι επειδή ξέρουμε πως τρέχεις πανικόβλητη να βρεις εκτός από outfit και καυτά εσώρουχα σου εντοπίσαμε τα καλύτερα στα καταστήματα Oysho. Είναι μαύρα με δαντέλα κι έχουν "φύγει" περισσότερο από κάθε άλλο.

Αυτή η ημέρα ξέρουμε ότι πρέπει να του μείνεις αξέχαστη. Θα αναβιώσετε πάλι στιγμές του έρωτά σας και θα τον κάνετε πιο... φλογερό γι αυτό και πρέπει να φορέσεις αυτά τα εσώρουχα. Άκουσέ μας, κάτι ξέρουμε παραπάνω.

Φαίνονται... συνεσταλμένα αλλά κάτι τέτοια είναι που αρέσουν στους άντρες - στο υπογράφουμε.

Bralette κροσέ lace

Αναφ. 0199/343

Oysho εσώρουχα

Να τονιστεί ότι είναι και οικονομικά αφού κοστίζουν μόνο 16,99!

Επίσης, να ξέρεις πως η Δούκισσα Νομικού έκανε εμφάνιση με υπέροχα κοσμήματα και στα έχουμε βρει. Πρέπει να τα φορέσεις οπωσδήποτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

TAGS