Τα Zara σου έχουν το απόλυτο trend της Άνοιξης - Το τσαντάκι που θα λατρέψεις

Θα το αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Τα Zara σου έχουν το απόλυτο trend της Άνοιξης - Το τσαντάκι που θα λατρέψεις

Τα Zara σου έχουν το απόλυτο trend της Άνοιξης που σίγουρα θα λατρέψεις! Αυτό το τσαντάκι σου υπόσχεται να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, μιας και η απόχρωσή του είναι μοναδική!

Οι τσάντες είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ κάθε γυναίκας, αλλά και ένα πολύ βασικό καθώς δίνει μια άλλη εικόνα στο look μας και το ολοκληρώνει. Για αυτό τον λόγο μια εντελώς λάθος επιλογή μπορεί να το καταστρέψει και να φανεί διαφορετικό.

Η συγκεκριμένη είναι σε έντονο neon χρώμα, κίτρινο μάλιστα που είχε έρθει στην μόδα τέτοιο καιρό πέρυσι και μας αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως και φέτος τα έντονα, bold χρώματα θα αποτελέσουν μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Zara τσάντα
Zara κίτρινη τσάντα

Κάνε την δικιά σου εδώ. Δείτε και αυτό το παντελόνι που είναι σε προσφορά στα Zara

Εκτός από την τσάντα δες και τις γόβες που κάνουν θραύση στα Zara

Ψάχνεις και εσύ το ιδανικό ζευγάρι γόβες που θα σε κάνει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου; Στα Zara θα το βρεις άμεσα και σε αρκετά καλή τιμή. Αν λατρεύεις το χρώμα, τότε αυτό είναι το ιδανικό παπούτσι για σένα.

Αν θες να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends και να λάμψεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο, τότε δεν έχεις παρά να εντάξεις αυτό το ζευγάρι παπούτσια στην ντουλάπα σου.

Το ιδιαίτερο χρώμα τους, μουσταρδί - κίτρινο, σε συνδυασμό με το animal print λουράκι του πίσω είναι αυτό που θα σε κάνει να μαγνητίσεις τους πάντες στο πέρασμά σου, καθώς είναι από τα πιο "εκκεντρικά" αλλά συγχρόνως όχι too much ζευγάρια.

Zara γόβεςZara κίτρινες γόβες

Κάνε τες δικές σου εδώ. Εντωμεταξύ έχεις δει αυτή τη φούστα από τα Zara που θα είσαι λες και βγήκες από τα 90's; Έχει και σκίσιμο για σένα σένα που είσαι πιο τολμηρή.

TAGS