Προσφορά στα Massimo Dutti: Το τελευταίο trend στα παντελόνια κάτω από 40 ευρώ

Θα το λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προσφορά στα Massimo Dutti: Το τελευταίο trend στα παντελόνια κάτω από 40 ευρώ

Σας έχουμε βρει μία "καυτή" προσφορά από τα καταστήματα Massimo Dutti, και αυτή δεν είναι άλλη από το τελευταίο trend στα παντελόνια για τη φετινή σεζόν! Το πιο στιλάτο κομμάτι της συλλογής βρίσκεται σε μοναδική έκπτωση μιας και πωλείται κάτω από 40 ευρώ.

Ένα ίσιο αυστηρό παντελόνι είναι πάντα χρήσιμο στην ντουλάπα μιας γυναίκας και τι καλύτερο από ένα έντονο χρώμα, όπως το υπέροχο μπορντό που έχει αυτό το συγκεκριμένο παντελόνι.

Σας βρήκαμε επίσης αυτό το υπέροχο λινό κασκόλ από τα Massimo Dutti!

Μόλις το είδαμε στη συλλογή του Massimo Dutti τρέξαμε να το αγοράσουμε και όχι άδικα, αφού είναι ένα ρούχο που θα μας λύσει τα χέρια μιας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, μιας και από 49,95€ πλέον μπορείτε να το βρείτε μόνο με 39,95€!

Παντελόνι μπορντό

Φορέστε το από το πρωί μέχρι το βράδυ και συνδυάστε το με όλα σας τα ρούχα.

παντελόνι massimo dutti

 ίσιο παντελόνι

Θα το βρείτε στο online store του Massimo Dutti.

Πέρα από τα παντελόνια στα Massimo Dutti θα βρεις σε προσφορά και αυτή την πλισέ φούστα

Θραύση κάνει αυτή η φούστα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα του Massimo Dutti. Κοστίζει με την προσφορά 39,95€ και έχει ξεπουλήσει. Είναι κομμάτι που αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω, μιας και είναι ένα από τα hot trends της σεζόν.

Πόσες φορές έχεις αγοράσει ένα φτηνό ρούχο που σου χάλασε γρήγορα; Αν κάνεις αυτή την αγορά θα βρεις ασπροπρόσωπη. Καθώς θα το βρεις σε απίστευτη προσφορά και πρόκειται να γίνει αγαπημένο κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Πρόκειται για την μεταλλιζέ φούστα με φινίρισμα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Massimo Dutti. Μέση σε αντίθεση, κλείσιμο με φερμουάρ στο πλάι και φόδρα. Το μήκος του ενδύματος στο μέγεθος M είναι 91 cm. Από 59,95€ κοστίζει 39,95€.

ΦΟΥΣΤΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ

Massimo Dutti φούστα

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά επίσης fashion items κυκλοφορήσαν τα καταστήματα Massimo Dutti στην τελευταία τους συλλογή και ξεπουλάει ακόμα δεν βγήκε στις βιτρίνες. Αναφερόμαστε σε ένα πουκάμισο που είναι φτιαγμένο από ίνες κινέζικης τσουκνίδας.