H&M: Υποδέξου την Άνοιξη με floral - Αυτό το φόρεμα θα σε τρελάνει!

Είναι σατέν και με ένα ώμο!

H&M: Υποδέξου την Άνοιξη με floral - Αυτό το φόρεμα θα σε τρελάνει!

Τα H&M υποδέχονται την Άνοιξη με floral φορέματα που θα σε τρελάνουν! Σου βρήκαμε ένα ιδανικό φόρεμα για τις ζεστές ημέρες που έρχονται! Δες πόσο κοστίζει και πώς μπορείς να το αποκτήσεις.

Το floral είναι ότι πρέπει για την Άνοιξη με τα Η&Μ να φέρνουν ποικιλία ρούχων και σχεδίων σε τέτοια print. Δεν είναι ακόμα σε προσφορά, καθώς πρόκειται για καινούργιες παραλαβές, ωστόσο το κόψιμό του θα σε τρελάνει. Είναι κατάλληλο τόσο για την Άνοιξη, όσο και για το Καλοκαίρι, ενώ θα μπορούσε να φορεθεί και άνετα σε γάμο ή και βαφτίσια.

Το καλό με τα floral είναι ότι "πάνε παντού". Τι εννοούμε; Ότι ανάλογα με το παπούτσι και τα αξεσουάρ συνδυάζεται εύκολα για πολλές περιστάσεις.

Το Floral φόρεμα των H&M που θα σε τρελάνει

Είναι σατέν και με έναν ώμο, ενώ κοστίζει 59,99.

Κυκλοφορεί σε όλα τα νούμερα και σε ροζ απόχρωση

floral φόρεμα H&M

H&M φόρεμα

Μπορείτε να το κάνετε δικό σας πατώντας ΕΔΩ

Και αν είστε από αυτές που προτιμούν τις παντελόνες, σας έχουμε και μια ακόμα πρόταση από τα Η&Μ. Το χρώμα θα σας σαγηνέψει!

Must gia την Άνοιξη τα Floral - Πώς να τα συνδυάσετε;

Τα floral prints, δηλαδή όσα ρούχα έχουν σχέδια με λουλούδια είναι ένας από τους Must συνδυασμούς της Άνοιξης, καθώς μας χαρίζουν χρώμα, αλλά και μια ρομαντική διάθεση.

Μπορείτε να τα συνδυάστε άνετα με λευκά sneakers, αλλά φυσικά και με πλατφόρμα, ενώ ένας από τους πιο ωραίους συνδυασμούς είναι με σανδάλι - είτε μεταλλικό, είτε δερμάτινο. Ειδικά το τελευταίο ησυχάζει το ρούχο και του δίνει μια πιο ανάλαφρη νότα.

Μάλιστα τέτοια print καθώς έχουν πολλές πληροφορίες δεν χρειάζονται βαριά αξεσουάρ εκτός και αν θέλουν ένα πιο boho look.

TAGS