Spring summer 2020 - Το βιολετί ντραπέ φόρεμα από τα Zara σε γυρνάει σε άλλη εποχή

Αν είσαι τολμηρή πρέπει να το αγοράσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Spring summer 2020 - Το βιολετί ντραπέ φόρεμα από τα Zara σε γυρνάει σε άλλη εποχή

Αν σου αρέσει να τολμάς να φοράς ρούχα που δεν μπορεί η κάθε μία, τότε αυτό το φόρεμα από τα Zara πρέπει να το κάνεις δικό σου. Πρόκειται για το βιολετί ντραπέ, που θα βρεις στην συλλογή Spring summer 2020. Σε γυρνάει σε άλλη εποχή το στιλ του.

Τώρα που μπαίνει η Άνοιξη και ο καιρός φτιάχνει, ήρθε η ώρα να κάνεις μια ανανέωση στην ντουλάπα σου.Βάλε μέσα φωτεινά χρώματα, φλοράλ και γενικά ότι σου θυμίζει Άνοιξη και Καλοκαίρι.

Εγώ σου προτείνω επίσης, αν είσαι είπαμε τολμηρή να εντάσεις στην γκαρνταρόμπα σου και αυτό το ντραπέ φόρεμα από την νέα συλλογή των Zara. Είναι με V ντεκολτέ και κοντό μανίκι, ενώ έχει λεπτομέρεια στο ύφασμα ντραπέ.

Συνδύασε το με πέδιλα ή ακόμη και αθλητικά για το Αμερικάνικο στιλ, ένα από αυτά τα τρία εκκεντρικά τσαντάκια επίσης από τα Zara και είσαι έτοιμη για βόλτα.

ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΡΑΠΕ

Zara φόρεμα Άνοιξη

Τι είναι όμως ντραπέ;

Ντραπέ είναι είναι ένα είδος ρούχων, κυρίως γυναικείων, με περίσσεια υφάσματος η οποία αφήνεται να πέφτει δημιουργώντας δίπλες για λόγους μόδας.Στην ουσία έτσι λέγονται τα ριχτά ρούχα ή αυτά που έχουν κάποιες λεπτομέρειες σε αυτό το στυλ. Για παράδειγμα υπάρχουν ρούχα που μπορεί να έχουν ντραπέ μπούστο ή ντραπέ πλάτη.

Τα ντραπέ ρούχα είναι συνήθως μπλούζες ή φορέματα, αν και υπάρχουν και μαγιό σε αυτή τη γραμμή ή ακόμη και νυφικά. Τις πιο πολλές φορές έχουν φαρδιά λαιμόκοψη και άνετα μανίκια.

Τα ρούχα αυτά ταιριάζουν πολύ σε γυναίκες με στρογγυλό σώμα επειδή κολακεύουν σε ορισμένα σημεία καθώς και σε αυτές που έχουν μικρό στήθος γιατί οπτικά τουλάχιστον, αυξάνει τον όγκο στο συγκεκριμένο σημείο.

TAGS