Η νούμερο ένα σε πωλήσεις κοντομάνικη μπλούζα των Stradivarius

Είναι από τις νέες αφίξεις και... πολύ παιχνιδιάρικη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η νούμερο ένα σε πωλήσεις κοντομάνικη μπλούζα των Stradivarius

Οι νέες αφίξεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 έχουν ήδη φτάσει στα καταστήματα Stradivarius και σου βρήκαμε το κοντομάνικο μπλουζάκι που έχει αρχίσει να πουλάει σαν τρελό κι έχει φτάσει σε σημείο να θεωρείτο το νούμερο ένα σε πωλήσεις μέχρι στιγμής.

Δεν είναι ένα απλό κοντομάνικο μπλουζάκι. Είναι ένα μπλουζάκι με μια στάμπα που έχει χαρακτήρα. Ένα μπλουζάκι που μπορείς να το φορέσεις και με τζιν και με φούστα και να αισθάνεσαι... θεά!

Έχει πάνω του μια στάμπα με την Harley Quinn κι αυτό και μόνο αρκεί για να κάνει την κάθε σου εμφάνιση με αυτό να ξεχωρίσει.

Μπλούζα Harley Quinn

ΑΝΑΦ. 7036/105-V2020

Stradivarius μπλουζάκι

Stradivarius κοντομάνικα

Stradivarius Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

Κοστίζει 12,99€ και μπορείς να την βρεις εδώ!

Μπορείς να την συνδυάσεις συγκλονιστικά με αυτό το μαύρο τζιν από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara! Δες το εδώ!

Η ιστορία πίσω από τη νούμερα ένα μπλούζα σε πωλήσεις των καταστημάτων Stradivarius - Ποια είναι η Harley Quinn

Η Harley Quinn είναι η παλαβιάρα ψυχίατρος που αγαπήσαμε στην ταινία του Joker που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016, Suicided Squad.

Harley Quinn

Είναι η γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα άλλο ο Joker και που μαζί πέρασαν κάποια υπέροχα χρόνια που ο ο Joker φέτος, το 2020, αποφάσισε να την παρατήσει και στους κινηματογράφους βγήκε μια ταινία που έκανε ρεκόρ σε πωλήσεις. Η ταινία αυτή μιλούσε για την ζωή της Harley Quinn μετά τον Joker και αξίζει να την δείτε.