Στα Stradivarius κυκλοφόρησαν πουά παντελόνες - Είναι trend για το 2020

Είναι τόσο σικ αλλά μόνο για εκκεντρικές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα Stradivarius κυκλοφόρησαν πουά παντελόνες - Είναι trend για το 2020

Νούμερα ένα στα trends για την Άνοιξη του 2020 είναι και το πουά και μάλιστα στη νέα συλλογή των καταστημάτων Stradivarius κυκλοφόρησαν συγκλονιστικές παντελόνες.

Αν έχεις εκκεντρικό στιλ και θες να μοιάζεις με fashion blogger δεν έχεις παρά να αγοράσεις την παντελόνα που θα δεις παρακάτω. Είναι ένα all day κομμάτι που θα το φορέσεις τόσο την Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι.

Ριχτό εμπριμέ Culotte

ΑΝΑΦ. 1152/726-V2020

15,99 €

Stradivarius παντελόνα

Μπορείτε να το βρείτε εδώ απευθείας

Επίσης, χαμός γίνεται και με ένα παντελόνι στα καταστήματα H&M! Είναι νέας συλλογής! Δες το εδώ

Στα trends της Άνοιξης 2020 των Stradivarius το τοπ με ντεκολτέ peasant

Τα Stradivarius έχουν ήδη βγάλει σχεδόν όλη τη νέα τους κολεξιόν και τα trends για την Άνοιξη 2020 είναι ένα προς ένα μοναδικά. Μέσα σε αυτή θα βρεις και το τοπ που έχει ντεκολτέ peasant. Πρόκειται να γίνει αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας σου.

Τώρα που η Άνοιξη μπαίνει καιρός είναι να κάνεις μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου. Πες «ναι» στο φλοράλ και στα έντονα χρώματα, καθώς είναι από τις αγαπημένες τάσεις και τα επιλέγουν κορυφαίες μπλόγκερ.

Στα Stradivarius θα βρεις ένα τοπάκι που θα γίνει το αγαπημένο σου. Θα το βρεις αν κάνεις μια αναζήτηση στην κατηγορία Trends Άνοιξης 2020 το διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius.

Μπορείς να το συνδυάσεις με τζιν παντελόνι αλλά και φούστα.

Μπλούζα τοπ με ντεκολτέ peasant και κόμπο

 trends της Άνοιξης 2020 Stradivarius

Η spring collection των καταστημάτων Stradivarius για το 2020 είναι εθισμός και από όλα τα κομμάτια που είδαμε ξεχωρίσαμε και αυτά τα υπέροχα και παραμυθένια μποτάκια με κορδόνια.