Κάνε πανικό με αυτή τη μαύρη φούστα από τα H&M - Το σκίσιμο της είναι "φωτιά"

Θα μας θυμηθείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάνε πανικό με αυτή τη μαύρη φούστα από τα H&M - Το σκίσιμο της είναι

Αγόρασε κι εσύ αυτή την υπέροχη μαύρη φούστα που βρήκαμε στα καταστήματα H&M και και ετοιμάσου να κάνεις πανικό φέτος το καλοκαίρι! Το καλύτερο απ' όλα είναι φυσικά το σκίσιμό της, το οποίο είναι σκέτη "φωτιά" και προκαλεί αναστάτωση!

Όσο και να λέμε ότι το καλοκαίρι προτιμάμε να φοράμε ανοιχτόχρωμα ρούχα, μία μαύρη φούστα είναι πάντα must! Τα H&M λοιπόν δίνουν και πάλι τη λύση αφού σου προτείνουν την πιο θηλυκή και συνάμα οικονομική επιλογή για φέτος.

Η φούστα αυτή είναι μαύρη, έχει κουμπιά στο πλάι, και το πιο θανατηφόρο σκίσιμο, ικανό να ανάψει φωτιές μέσα στο καλοκαίρι. Μη διστάσεις όμως να τη φορέσεις και τώρα πριν ακόμα ανοίξει ο καιρός, με τις μπότες σου και τα χειμωνιάτικα outfits σου!

Μιας και θα πας στα H&M, ρίξε και μια ματιά σε αυτό το λευκό τοπάκι που σου βρήκαμε!

Μαύρη φούστα Η&Μ

Θα τη βρεις στο online store του H&M και κοστίζει 19,99€.

Αν πάλι δε θες φούστα με σκίσιμο, σου βρήκαμε και αυτή τη ζακάρ από τα H&M

Ουρές σχηματίζονται στα H&M για αυτή τη ζακάρ φούστα! Το print της διχάζει, ωστόσο αξίζει να το τολμήσεις. Αν θες να είσαι και εσύ κομψή και στιλάτη τρέξε να την κάνεις δικιά σου.

Το συγκεκριμένο print λέγεται Pied de Poule και μεταφράζεται ως "πόδι της κότας". Μπορεί να σας ακούγεται κουλό, ωστόσο αν προσέξετε τους σχεδιασμούς του, είναι ακριβώς όπως το μικρό πατουσάκι τους.

Πέρα από αυτό ωστόσο, η συγκεκριμένη φούστα "σπάει" ταμεία και είναι σίγουρο πως θα την λατρέψεις και εσύ, μιας και είναι ιδανική για αυτόν τον καιρό, που μια έχει ζέστη και μία κρύο. Να τονίσουμε επίσης πως έχει και 60% έκπτωση που σημαίνει ότι θα πρέπει να τρέξεις για να την προλάβεις.

H&M ζακάρ φούσταH&M φούστα

Κάνε την δικιά σου εδώ. Επίσης σας έχουμε βρει αυτό το φόρεμα από τα H&M για να είσαι έτοιμη για σαφάρι - Κάνει μόνο 19 ευρώ.

TAGS