Ολόσωμη denim φόρμα από τα Massimo Dutti - Είναι σε προσφορά και είναι ότι πιο κομψό!

Έτσι θα την συνδυάσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολόσωμη denim φόρμα από τα Massimo Dutti - Είναι σε προσφορά και είναι ότι πιο κομψό!

Θυμίζει 70ς και είναι πολύ κομψή. Αυτή την denim ολόσωμη φόρμα από τα Massimo Dutti θα την λατρέψεις. Εμείς πάντως την αγαπήσαμε. Είναι καμπάνα και είναι σε προσφορά.

Οι τζιν φόρμες κολακεύουν πολύ τις γυναίκες, ενώ η συγκεκριμένη δίνει ένα αέρα από τα 70s καθώς είναι καμπάνα και denim. Είναι σαν denim πουκάμισο με τζιν παντελόνι, ωστόσο είναι ένα κομμάτι. Συνδυάζεται ωραία με μια μεγάλη καφέ ζώνη που θα δώσει πολύ στο όλο σύνολο, ωστόσο μπορεί να συνδυαστεί με ότι εσείς επιθυμείτε στην μέση. Ίσως και ένα φουλάρι να ήταν ωραία ιδέα για την Άνοιξη!

Σε κάθε περίπτωση η μέση είναι στενή, καθώς έχει τη δική του ασορτί denim ζώνη ωστόσο κανείς μπορεί να πάιξει όπως θέλει με τους συνδυασμούς.

ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ LYOCELL ΜΕ ΖΩΝΗ

Από 79.95 € τώρα μόνο 49.95 €

Βγαίνει σε S, M και L ενώ το μήκος του ενδύματος στο μέγεθος M είναι 158,37 cm

Massimo Dutti denim ολόσωμη φόρμα

ολόσωμη φόρμα Massimo Dutti

Μπορείς να την βρεις απευθείας εδώ

Με τι παπούτσια να συνδυάσεις την ολόσωμη denim φόρμα από τα Massimo Dutti;

Σίγουρα ένα μποτάκι θα ήταν ότι πρέπει, ενώ φέτος είναι πολύ της μόδας και τα καουμπόικα, που θα ταίριαζαν γάντι στην ολόσωμη φόρμα λόγω κυρίως της μύτης που θα προεξέχει από την καμπάνα! Ωστόσο επειδή σιγά σιγά βγάζουμε τις μπότες καθώς ο καιρός φτιάχνει σου έχουμε μια άλλη πρόταση.

Αυτά τα παπούτσια επίσης από τα Massimo Dutti. Είναι δερμάτινα μοκασίνια και έχουν μεταλλική αγκράφα, ενώ λόγω τους σχήματός τους θα πηγαίνουν εξαιρετικά με φαρδιά παντελόνια. Και αν θες μια πρόταση για τσάντα τα Massimo Duti σου έχουν την ιδανική για αυτό το λουκ. Ονομάζεται πλεκτό καλάθι και μπορείς να την βρεις πατώντας εδώ.

ΜΟΚΑΣΙΝΙΑ MULES ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑ

Από 79.95 € τώρα μόνο 49.95 €

Massimo Dutti δερμάτινα παπούτσια

δερμάτινα mules Massimo Dutti

Μπορείς να την βρεις απευθείας εδώ.