Τα Massimo Dutti κυκλοφόρησαν συγκλονιστική τσάντα - Ονομάζεται πλεκτό καλάθι XXL

Κοστίζει 229 ευρώ!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τα Massimo Dutti κυκλοφόρησαν συγκλονιστική τσάντα - Ονομάζεται πλεκτό καλάθι XXL

Χαμός γίνεται στα καταστήματα Massimo Dutti αφού στη νέα τους συλλογή κυκλοφόρησαν μια συγκλονιστική τσάντα στην οποία έδωσαν το όνομα πλεκτό καλάθι XXL και κοστίζει 299 ευρώ.

Είναι από τα τελευταία trend που έρχονται από το εξωτερικό και πραγματικά θα την χαρείς όσο δεν πάει! Μπορείς να την φορέσεις από το πρωί έως και αργά το απόγευμα και σίγουρα χωράει μέσα πολλά πράγματα!

ΠΛΕΚΤΟ ΚΑΛΑΘΙ XXL

  • 299.00 €
  • Ref. 6921/619
  • Πλεκτή τσάντα XXL από δέρμα βοοειδών. Έχει μία κυρίως θήκη και λουριά ώμου.

Massimo Dutti τσάντα

Μπορείς να την βρεις απευθείας εδώ

Και να την συνδυάσεις τέλεια με αυτή τη νέα παντελόνα που κυκλοφορεί στα Stradivarius! Είναι πουά, δηλαδή το απόλυτο trend για φέτος και μπορείς να την βρεις εδώ

Πανικός στα Massimo Dutti με μια χιαστί τσάντα - Είναι όλη από δέρμα

Πανικός έχει προκληθεί στα Massimo Dutti με μια χιαστί τσάντα που είναι όλη από δέρμα! Προκαλεί ουρές στα ταμεία και αν την πάρεις σίγουρα θα σε κοιτάνε όλοι. Είναι κομμάτι που αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω, μιας και είναι όλη από δέρμα.

Πόσες φορές δεν έχεις πάρει ένα φτηνό κομμάτι, που όμως σου χάλασε σε χρόνο ρεκόρ και μετά... έκλαιγες τα λεφτά σου; Ε, πάρεις την συγκεκριμένη από τα Massimo Dutti, τότε σίγουρα θα μας θυμηθείς αφού πρόκειται για επένδυση! Έχει 89,95 € και σε πληροφορούμε πως έχουν μείνει λίγα τεμάχια. Επειδή βέβαια, με τέτοια items τα λόγια είναι περιττά, ιδού τα απαραίτητα infos:

  • Ref. 6901/602
  • Τσάντα σε στιλ χιαστί από δέρμα βοοειδών. Διαθέτει μία κύρια θήκη, κλείσιμο με φερμουάρ, λουρί ώμου και φόδρα.
  • Διαστάσεις (Μήκος x Ύψος x Πλάτος):36 x 15 x 10 cm

Massimo Dutti τσάνταMassimo Dutti τσάντα χιαστί

Βρείτε την εδώ