Τα Stradivarius έχουν το απόλυτο trend - Το θαλασσί κάρτιγκαν που θα σε τρελάνει!

Έτσι θα το συνδυάσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα Stradivarius έχουν το απόλυτο trend - Το θαλασσί κάρτιγκαν που θα σε τρελάνει!

Η Άνοιξη έχει έρθει και μια ελαφριά ζακέτα είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Οι τάσεις της μόδας μας καλούν να βάλουμε το χρώμα στη ζωή μας, εδικά τα παλ και τα Stradivarius σας έχουν το απόλυτο trend. Ένα θαλασσί κάρτιγκαν που θα σε τρελάνει.

Είναι ριχτό κομψό με διάτρητο σχέδιο και βγαίνει σε θαλασσί χρώμα, όπως θα δεις και στην φωτογραφία που ακολουθεί. Μια ιδανική πρόταση για την Άνοιξη, όπου ο καιρός επιτρέπει ακόμα το μανίκι.

Το συγκεκριμένο φοριέται σαν μπλουζάκι, αν και μπορεί να φορεθεί άνετα με μπλουζάκι από μέσα. Μια ωραία ιδέα θα ήταν κάποιο lingerie, σε λευκό ή και μπεζ χρώμα.

Μάλιστα σου έχουμε βρει και πως να συνδυάσεις τη συγκεκριμένη μπλούζα, με μια ακόμα τάση της Άνοιξης. Στην προκειμένη διαλέξαμε ένα άνετο παντελόνι, ωστόσο καθώς ο καιρός σιγά, σιγά ανοίγει μια ωραία ιδέα θα ήταν κει με σορτσάκι. Ας δούμε ωστόσο πρώτα την μπλούζα. Το χρώμα της είναι του "θανάτου"!

Ζακέτα κάρντιγκαν με διάτρητο σχέδιο

25,99 €

ΑΝΑΦ. 1614/903-V2020

Stradivarius θαλασσί κάρτιγκαν

Μπορείτε να το βρείτε απευθείας εδώ.

Πώς να συνδυάσεις το θαλασσί κάρτιγκαν από τα Stradivairus;

Ένας όμορφος συνδυασμός, ειδικά για καθημερινές εμφανίσεις θα ήταν με ένα τζιν παντελόνι. Ναι ακούγεται τετριμμένο, αλλά δεν είναι. Ειδικά αν “παίξεις λίγο με το χρώμα του παντελονιού που θα επιλέξεις.

Τα Stradivarius έχουν υπέροχα bottoms (παντελόνι,α φούστες, παντελόνες κλπ) που θα Καταπλήξουν. Εμείς σου βρήκαμε ένα λευκό παντελόνι που θα πηγαίνει τέλεια με το κάρτιγκαν που σου προτείναμε. Μια ακόμα ιδέα θα ήταν να το βάλεις με μια λινή φούστα, για πιο καλές περιστάσεις. Αλλιώς μπορείς να δεις εδώ και τις σούπερ παντελόνες που έχουν βγάλει τα Stradivarius. Είναι πουά!

Τζιν παντελόνι με άνετη εφαρμογή

ΑΝΑΦ. 4883/716-V2020

25,99 €

λευκό jean από Stradivarius

Stradivarius λευκό παντελόνι

Μπορείτε να το βρείτε απευθείας εδώ.