Το shirt dress από τα H&M που θα σε πάει παντού - Φοριέται όλη την ημέρα!

Πώς θα το συνδυάσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το shirt dress από τα H&M που θα σε πάει παντού - Φοριέται όλη την ημέρα!

Είναι shirt dress και σου το φέρνουν τα Η&Μ και μάλιστα σε πολύ λογική τιμή. Είναι από εκείνες τις επιλογές που σου "λύνουν τα χέρια" καθώς μπορείς να το φορέσεις πάντα και παντού, φυσικά διαλέγοντας τα σωστά παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίπτωση!

Ειδικότερα εμείς επιλέξαμε να σου δείξουμε ένα φόρεμα σε μαύρο χρώμα, καθώς είναι παρπαρτού και συνδυάζεται εύκολα, ωστόσο τα H&M έχουν πολλές επιλογές σε σχέδια αλλά και αποχρώσεις, ειδικά για φέτος την Άνοιξη που θα επικρατήσουν τα απαλά χρώματα! Έτσι μην φοβηθείς να τα βάλεις στην ντουλάπα σου.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι έχει στυλ shirt, δηλαδή σαν πουκάμισο καθώς το πάνω του μέρος είναι όπως και τα πουκάμισα. Κάτω ανοίγει και έχει τα κλασσικά κουμπιά, που δίνουν πάντα μια γυναικεία νότα καθώς μπορείς να τα ανοίξεις, κάνοντας πιο σέξι ένα ντύσιμο, αλλά και το αντίθετο.

Shirt dress

29,99 €

shirt dress από Η&Μ

μαύρο φόρεμα από H&M

Μπορείς να το βρεις απευθείας εδώ.

Πώς θα συνδυάσεις το shirt dress από τα Η&Μ για να πας παντού;

Έχουμε και λέμε λοιπόν, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία τα σανδάλια και γενικά οι σαγιονάρες είναι φυσικά ένας ιδανικός συνδυασμός για την Άνοιξη και το καλοκαίρι.

Το καλό με αυτά τα φορέματα είναι ότι λόγω του στυλ τους (που είναι φαρδιά) είναι και δροσερά! Ωστόσο αν θες να κάνεις μια πιο βραδινή εμφάνιση ένα ωραίο πέδιλο θα ήταν ιδανική επιλογή, ενώ τώρα που ο καιρός γίνεται καλύτερος, λύση θα αποτελούσαν και οι πλατφόρμες.

Το χρώμα είναι μαύρο που σημαίνει ότι μας δίνει την άνεση να παίξουμε με τα υπόλοιπα αξεσουάρ, όπως και με τα παπούτσια τα οποία θα μπορούσαν να είναι σε μια έντονη απόχρωση. Και φυσικά μην ξεχνάς τα sneakers καθώς η μόδα πλέον προστάζει και άνεση πέρα από στυλ! Αν πάλι προτιμάς τα παντελόνια υπάρχουν στα Η&Μ skinny jeans του ονείρου, ειδικά για εσένα που έχεις καμπύλες! Δες εδώ την επιλογή που σου έχουμε.

TAGS