Αυτό το High Ankle τζιν από τα H&M δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου!

Βγαίνει σε εννέα χρώματα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό το High Ankle τζιν από τα H&M δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου!

Αυτά τα Straight High Ankle τζιν μπορείς να το βρεις στα Η&Μ και κυριολεκτικά θα το λατρέψεις. Είναι από αυτά τα κομμάτια που μόλις το φορέσεις δεν θες να το βγάλεις από πάνω σου!

Τα τζιν είναι μια λατρεία, μια καθημερινή συνήθεια είναι αυτό που φοράμε μέρα και βράδυ, για να πάμε κυριολεκτικά παντού! Το φοράς με sneakers και ένα μπλουζάκι "σε πάει" για καφέ. Αν πάλι του βάλεις ένα τακούνι και μερικά ωραία αξεσουάρ, πας μέχρι και στα μπουζούκια!

Έτσι και εμείς σήμερα είπαμε να κρατήσουμε τα πράγματα simple και να σου προτείνουμε ένα τζιν που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, όποια εποχή και αν έχουμε. Μάλιστα το συγκεκριμένο βγαίνει σε εννέα χρώματα για να διαλέξεις αυτό που πάει περισσότερο με το στιλ σου! Εμείς επιλέξαμε να σου δείξουμε το ανοιχτόχρωμο, κλασσικό χρώμα των τζιν καθώς πιστεύουμε ότι είναι άκρως ανοιξιάτικο.

Και το καλύτερο απ΄όλα είναι η τιμή του καθώς κοστίζει κάτω από τριάντα ευρώ! Δες το στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Το Straight High Ankle Jeans που δεν θα θες να βγάλεις!

24,99 €

high ankle τζιν από H&M

τζιν H&M πίσω όψη

Βρες το απευθείας εδώ.

Το χρώμα του παντελονιού που είδες στην παραπάνω εικόνα είναι, σύμφωνα και με το επίσημο site το pale denim blue/Trashed. Θυμίζει λίγο σαν να είναι "φορεμένο", πράγμα που είναι τάση ειδικά στα ρούχα που είναι πιο χαλαρά και κυρίως για καθημερινές εμφανίσεις.

Όπως είπαμε βγαίνει και σε άλλα χρώματα, μεταξύ των οποίων και σε millitaire στιλ, ενώ φυσικά μπορείς να το βρεις σε διάφορους τόνους του μπλε και φυσικά σε λευκό και μαύρο!

Το συγκεκριμένο ωστόσο μπορεί να φορεθεί άνετα και βράδυ καθώς είναι high ankle κάτι που σημαίνει ότι θα ταιριάζει ωραία και με ψηλά παπούτσια, αφού θα φαίνεται - όσο πρέπει - ο αστράγαλος. Το συγκεκριμένο ρούχο είναι από εκείνα που φοράς και δεν βγάζεις, ενώ να πούμε ότι σας έχουμε και ένα φόρεμα επίσης από τα H&M το οποίο θα σε πάει παντού, καθώς και αυτό μπορείς να το βάλεις όλες τις ώρες τις ημέρας.

TAGS