Σε λίστα αναμονής γι αυτό το jogger παντελόνι στα Stradivarius - Δες το πριν κυκλοφορήσει

Όταν βγει θα το βρεις με μόνο 12,99 ευρώ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σε λίστα αναμονής γι αυτό το jogger παντελόνι στα Stradivarius - Δες το πριν κυκλοφορήσει

Το επίσημο site των καταστημάτων Stradivarius έχει εφαρμόσει μια νέα και πολύ ωραία τακτική! Μπορείς να μπεις σε λίστα αναμονής για είδη που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά! Εμείς σου βρήκαμε ένα jogger παντελόνι που είναι πολύ οικονομικό και καλό θα ήταν να το "καπαρώσεις" από τώρα.

Αν θες να είσαι σίγουρη πως θα έχει και στο δικό σου νούμερα το jogger παντελόνι που φτάνει στα καταστήματα Stradivarius σε λίγο καιρό, μαζί με τη νέα συλλογή, δεν έχεις παρά να το δεις παρακάτω - για αρχή - και έπειτα να πατήσεις εκεί που πρέπει για να κάνει την εγγραφή σου.

Είναι άκρως οικονομικό καθώς παρά το γεγονός ότι είναι νέα άφιξη θα το βρεις στην συγκλονιστική τιμή των 12,99€ και σίγουρα θα το βολευτείς αφού είναι τόσο άνετο και μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου μποτάκια ή sneakers.

Θα κυκλοφορήσει σε τρεις αποχρώσεις: στο χρώμα της βανίλιας, το μαύρο αλλά και το γκρι μελανζέ.

Παντελόνι jogger φλις

ΑΝΑΦ. 1168/790-V2020

12,99 €

Stradivarius jogger παντελόνι

Μπορείς να μπεις στην λίστα αναμονής των Stradivarius πατώντας εδώ

Επίσης, να ξέρεις πως μπορείς να το συνδυάσεις άνετα με τα νέα Backpack που κυκλοφόρησαν στα Stradivarius και σίγουρα θα δώσουν άλλον αέρα στις εμφανίσεις σου. Δες τα εδώ

Ακόμα ένα παντελόνι που μόλις κυκλοφόρησε στα Stradivarius

Πρόκειται λοιπόν για το τζιν παντελόνι «σακούλα» ή «paperbag» που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον φέτος την Άνοιξη. Είναι σε στιλ καμπάνα, ενώ στην μέση έχει σχέδιο ξεφτισμένου.

Τζιν paperbag - 29,99 €

Stradivarius παντελόνι paperbag