Το φόρεμα των H&M που "καλύπτει" τα παραπανίσια κιλά

Είναι ότι πιο ωραίο για την Άνοιξη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Το φόρεμα των H&M που

Έχεις παραπανίσια κιλάκια και αποφεύγεις να φοράς φορέματα το καλοκαίρι γιατί σε πιάνουν τα... ψυχολογικά σου; Ξεκόλλα! Σου βρήκα το ιδανικό στα καταστήματα H&M!

Θα είσαι cool και θα αγαπάς το σώμα σου για αρχή! Και όταν φτάσεις σε αυτό το στάδιο, τρέξε στα κοντινότερα H&M και ζήτα το παρακάτω φόρεμα. Έχει έξω τους ώμους και είναι μαύρο! Ξέρεις τι λένε για το μαύρο ε;

H&M+ Off-the-shoulder dress

H&M φόρεμα

Μπορείς να το κάνεις δικό σου πατώντας εδώ

Και να το συνδυάσεις συγκλονιστικά με ένα από αυτά τα mules που βρήκαμε στη νέα συλλογή των Zara

Tips για να καλύπτεις τα παραπανίσια κιλά

#1 Στο νούμερο σου!

Ήξερες ότι το 92% των γυναικών ανεξαρτήτου βάρους δεν φοράνε τα κατάλληλα ρούχα για το σώμα τους; Επιλέγουν λάθος νούμερο. Είτε μικρότερο είτε μεγαλύτερο από το ιδανικό για εκείνες. Όμως, ο απαράβατος κανόνας για να δείχνεις πιο αδύνατη είναι τα ρούχα στο σωστό μέγεθος. Έτσι, το κατάλληλο ρούχο από μόνο του αναδεικνύει το σώμα. Έτσι, διάλεξε το σωστό νούμερο ρούχων βάσει του βάρους σου. Μπορείς να δείχνεις πιο αδύνατη με ρούχα στο σωστό μέγεθος. Πες «όχι», λοιπόν στο “small size”, αν φοράς “medium”, γιατί παρά τις διαδόσεις, τα στενά ρούχα όχι μόνο δεν λειτουργούν σαν κορσές, αλλά αντίθετα «τονίζουν» με τον χειρότερο τρόπο τις ατέλειες.

#2 Παντελόνες

Πάντα διαχρονικές και σικάτες! Ψηλόμεσες ή χαμηλόμεσες είναι επιλογή σου. Δεν τονίζουν και πέφτουν πολύ όμορφα χωρίς να διαγράφουν. Ιδανικά συνδύασε τις με τακούνια. Το ύφασμα της παντελόνας να καλύπτει το παπούτσι αλλά χωρίς να σέρνεται στο πάτωμα. Έτσι, δημιουργείται το εφέ μια ψιλόλιγνης σιλουέτας χωρίς να δίνεται έμφαση στα «μπουτάκια» μας.

#3 High Heels, mon amour!

Εκατοστό και κιλό! Κάνε τώρα τους υπολογισμούς σου! Το τακούνι προσθέτει θηλυκότητα και αφαιρεί βάρος. Σκέψου ότι πρέπει να διαλέξεις ένα μήκος που αφενός θα μακραίνει τη σιλουέτα σου, κι αφετέρου θα είναι άνετο και βολικό, για να μπορείς να το φοράς αρκετές ώρες. Τα nude παπούτσια και όσα είναι σε pointy γραμμή αναδεικνύουν και μακραίνουν το πόδι ακόμα περισσότερο. Καλύτερα είναι να αποφύγεις τις μπαρέτες και τα λουράκια Τα καθώς οπτικά «κόβουν» το πόδι και το κάνουν να φαίνεται πιο κοντό.

#4 Φούστες και φουστάνια σε γραμμή Α

Η γραμμή Α τονίζει απίστευτα τις γυναικείες καμπύλες, ειδικά όταν βρίσκονται στο κατάλληλο μήκος-ιδανικά μίντι, λίγο πιο κάτω από το γόνατο δηλαδή. Από τη μια καμουφλάρουν με τον πιο στιλάτο τρόπο την περιφέρεια κι από την άλλη πλέον είναι η επιτομή της μόδας για μια μοδάτη street style εμφάνιση μέχρι μια αισθησιακή βραδινή.

#5 Τοπ και φορέματα αμπίρ

Κάτι ήξεραν οι γυναίκες του Μεσαίωνα από τις βασιλικές αυλές μέχρι την τελευταία αυλική που δεν τα αποχωρίζονταν. Καθότι κι εκείνες τσουπωτές, χρειάζονταν ένα ρούχο που αφενός να καλύψει τις ατέλειες τους, κι αφετέρου να τραβήξει την προσοχή στα δυνατά τους σημεία-ναι, καλά κατάλαβες, το μπούστο. Έτσι, η γραμμή αμπίρ είναι ιδανική για να καμουφλάρεις σημεία που δεν θες να φαίνονται, όπως κοιλίτσα ή περιφέρεια) και να τονίσεις τα δυνατά σου. Αποτέλεσμα 2 σε 1!

#5 Harem pants

Τα σαλβάρια κοινώς, κινούνται στο ίδιο κλίμα ενδυματολογικά με τις παντελόνες. Δηλαδή, είναι ανάλαφρα, αέρινα και δεν διαγράφουν. Ιδανικά συνδύασε τα με μυτερές nude γόβες, ένα αμπίρ τοπ και μια μακριά ασύμμετρη ζακέτα.

#6 Ριχτές μπλούζες

Οι ριχτές μπλούζες κρύβουν την οποιαδήποτε ατέλεια υπάρχει στο πάνω μέρος του σώματος και ιδανικά θα πρέπει το μήκος τους να φτάνει κάτω από το ύψος των οπισθίων. Είναι κατάλληλα για γυναίκες με σωματότυπο μήλο και όσες έχουν πρόβλημα με τοπικό πάχος στην περιοχή της κοιλιάς. Προτίμησε μια σε σκούρα χρώματα, όπως βυσσινί, πετρόλ ή μαύρη, με μεγάλη λαιμόκοψη, δηλαδή χαμόγελο ή ένα διακριτικό V.

#7 Μακριές ασύμμετρες ζακέτες & γιλέκα

Ή αλλιώς και η σωτήρια λύση σου. Καλύπτουν, καμουφλάρουν και λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως οι ριχτές μπλούζες, με επιπλέον πλεονέκτημα ότι αν το μήκος τους είναι κάτω από το ύψος των γλουτών κρύβουν και τις εκεί ατέλειες.

TAGS