Άλλαξε το στυλ σου με τα H&M - Το κολάν που δεν θα αποχωρίζεσαι

Θα το λατρέψεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Άλλαξε το στυλ σου με τα H&M - Το κολάν που δεν θα αποχωρίζεσαι

Ψάχνεις να βρεις ένα κολάν για όλες τις ώρες; Αν ναι τότε στα H&M θα βρεις σίγουρα τα πιο βολικά. Άλλαξε το στυλ σου τώρα και εντυπωσίασε τους πάντες, ακόμα και με ένα απλό κομμάτι. Αυτό είναι το κομμάτι που δεν θα αποχωρίζεσαι.

Είναι άνετα και έχουν μεγάλη ποικιλία τόσο σε σχέδια, αλλά και σε χρώματα, και μεγέθη, ακόμα και μήκη αν το προτιμάς μακρύ ή πιο κοντό. Εμείς σου βρήκαμε ένα από τα πιο hot κομμάτια.

Στο γυμναστήριο τρέχεις, ιδρώνεις και δεν θέλεις να έχεις στο νου σου το τι θα φορέσεις και αν θα είναι οκ ή αν θα καλύψει τα επίμαχα σημεία σωστά, (μιλώντας για τα μπουστάκια).

Λοιπόν μην αγχώνεσαι άλλο σου έχουμε τρόπο να εντυπωσιάσεις με αυτό το καταπληκτικό γκρι κολλάν. Είναι από τη νέα συλλογή και κάνει ήδη πάταγο σε όλες τις χώρες του εξωτερικού, με τις αθλήτριες influencers να το προτείνουν ανεπιφύλακτα.

Κάνε το δικό σου εδώ.

H&M κολάν
H&M γκρι κολάν

Άλλαξε το στυλ σου με τα H&M, λέγοντας "ναι" στο κολάν

Τι πρέπει να προσέξεις όταν φοράς κολάν. Είναι μεν ένα εύκολο ρούχο, ωστόσο κρύβει και μερικές παγίδες, τις οποίες πρέπει να προσέξεις και εσύ.

Πες "όχι" στον συνδυασμό με τα βραδινά tops, σε ψηλοτάκουνα παπούτσια και σαγιονάρες,στα cropped tops και στα φορέματα ή τις φούστες.

Πες "ναι" στο πιο cool jacket που διαθέτεις, σε sneakers, loafers και φλατ μποτάκια, στο να προσθέσεις ένα jacket πάνω από το cropped top σου και σε ένα oversized πουλόβερ ή φούτερ.

Μάλιστα μπορείς να το συνδυάσεις άψογα με αυτά τα sneakers που επίσης μπορείς να βρεις στα H&M. Τρέξε γιατί είναι περιζήτητα μιας και τα προτείνουν πολλές influencers του εξωτερικού και είναι και σε οικονομική τιμή.

TAGS