Στα H&M θα αποκτήσεις την ζακέτα για τα "ψυχρά" πρωινά

Συνδυάζετε εύκολα

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Στα H&M θα αποκτήσεις την ζακέτα για τα

Ψάχνεις την ιδανική ζακέτα για τα "ψυχρά" πρωινά, που θα σε κρατήσει μεν ζεστή, αλλά θα σου δώσει και στυλ; Tα H&M σου έχουν απάντηση και τώρα θα την αποκτήσεις με λιγότερο από 40 ευρώ.

Και να σου φαίνεται ακριβή, αυτό είναι γιατί είναι μάλλινη, ωστόσο αξίζει τα χρήματα μιας και είναι τόσο ένα από τα πιο "hot" κομμάτια της σεζόν, όσο και χρήσιμο για να σε κρατήσει όντως από το κρύο.

Για ακόμη μία φορά η συλλογή του H&M μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, μιας και προτείνει όλα τα υπέροχα σχέδια και χρώματα που θα σε κάνουν να κατακτήσεις την άνοιξη!

Ειδικά αυτή η υπέροχη ζακέτα που βρήκαμε, είναι μπλε ανοιχτό και μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με μπεζ και λευκό για να δημιουργήσεις το πιο αέρινο look που θα τραβήξει τα βλέμματα φέτος την άνοιξη!

Κάνε την δικιά σου εδώ. Μάλιστα μπορείς να το συνδυάσεις άψογα με αυτά τα sneakers που επίσης μπορείς να βρεις στα H&M.

H&M ζακέτα

Δες πως να συνδυάσεις και εσύ την ζακέτα σου από τα H&M όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε ζακέτα στο πιο κοριτσίστικο χρώμα, τολμάς εσύ να το αντιγράψεις; Είναι μια απόχρωση που δείχνει girly και που θα σε γυρίσει πάλι πίσω στα παιδικά σου χρόνια.

Η παρουσιάστρια φόρεσε τζιν και sneaker και το συνδύασε με αθλητικά, αλλά και με μια ζακέτα σε πολύ girly χρώμα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το ροζ.Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρόσφατα βρέθηκε στην Ιταλία και το φόρεμά της, έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν!

Μάλιστα η Ευρυδίκη πόζαρε και μπροστά σε έναν τοίχο με graffity και έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακή την ανάρτηση της.Εσύ θα τολμούσες να το φορέσεις;

Δείτε την εδώ:

TAGS