Είναι έρωτας η ριχτή ολόσωμη φόρμα curpo από τη νέα κολεξιόν των Massimo Dutti

Για επίσημες εμφανίσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι έρωτας η ριχτή ολόσωμη φόρμα curpo από τη νέα κολεξιόν των Massimo Dutti

Πρόκειται να πάθεις έρωτα μόλις δεις την ριχτή ολόσωμη φόρμα curpo, που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Massimo Dutti και είναι από την νέα κολεξιόν. Είναι για πιο επίσημες εμφανίσεις, ενώ με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες.

Η Άνοιξη είναι εδώ και ήρθε η ώρα να κάνεις μια ανανέωση στην ντουλάπα σου. Να βγάλεις όλα τα χειμωνιάτικα και να βάλεις τις Ανοιξιάτικες τάσεις για το 2020. Εγώ θα σου προτείνω ένα πολύ σικάτο και κομψό κομμάτι με το οποίο θα πάθεις εμμονή.

Πρόκειται λοιπόν για την ολόσωμη φόρμα των Massimo Dutti με την ονομασία curpo. Μπορεί η τιμή της να είναι «τσιμπιμένη», ωστόσο, είναι για πιο επίσημες περιστάσεις. Αλλά και ένα κομμάτι που είναι «θησαυρός» για την ντουλάπα σου, αφού θα την έχεις για πολύ καιρό.

Αυτή είναι η curpo ολόσωμη φόρμα των Massimo Dutti

Το πάνω μέρος της θυμίζει σακάκι συνδυασμένο με παντελόνι. Ωστόσο, είναι ριχτή και η μέση έχει λάστιχο. Βγαίνει μόνο σε γκρι χρώμα και πρόκειται να την ερωτευτείς. Κοστίζει 149 € και μπορείς να την αγοράσεις και από τι διαδικτυακό τους κατάστημα.

Αν ωστόσο δεν θέλεις να την συνδυάσεις για πιο επίσημη εμφάνιση φορώντας πχ μαύρα πέδιλα, μπορείς να την κάνεις πιο casual. Πως; Φορώντας απλά τα αγαπημένα σου λευκά sneakers. Ειδικά, αν έχουν διπλό πάτο, θα αναδείξουν πιο όμορφα την ολόσωμη φόρμα και τα πόδια σου. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με το αγαπημένο σου τσαντάκι, ένα ελαφρύ μακιγιάζ για να μην το κάνεις too much και είσαι έτοιμη να «κλέψεις» όλα τα βλέμματα.

ΡΙΧΤΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ CUPRO

Massimo Dutti ολόσωμη φόρμα

Σύνθεση και φροντίδα

  • ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ MAX. 30ºC. ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΝΗ
  • ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ 110 º C MAX.
  • "ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΕΤΡΑΧΛΩΡΟΑΙΘΥΛΕΝΙΟ"
  • ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ