Το ιδανικό μπουφάν της σεζόν θα το βρεις στα Zara

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Το ιδανικό μπουφάν της σεζόν θα το βρεις στα Zara

Ψάχνεις το ιδανικό μπουφάν της σεζόν που θα σε κάνει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου; Αν ναι τότε σου έχουμε εμείς απάντηση για το που θα το βρεις. Μην ψάξεις πολύ, καθώς τα Zara σου έχουν το απόλυτο trend.

Αν θες να μείνεις ενήμερη με όλα τα trends, ώστε να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο μπουφάν. Είναι ιδανικό για τις καθημερινές εμφανίσεις σου.

Μπορείς να το συνδυάσεις με αρκετά χρώματα, όπως πορτοκαλί για αντίθεση, άσπρο, μαύρο ακόμα και πράσινο ή γκρι, ενώ σου εγγυάται πως θα στρέψεις όλα τα φώτα πάνω σου ακόμα και στο γραφείο, αλλά και στην έξοδό σου.

Μπορεί τώρα ο καιρός να είναι δύσκολος και να πρέπει να παραμείνουμε μέσα, ωστόσο με το που βγεις έξω θα πρέπει να είσαι έτοιμη για το νέο χρώμα της σεζόν.

Και η αλήθεια είναι πως ένα καλό πανβφόρι - μπουφάν και ένα γιλέκο μπορούν να σε βγάλει ασπροπρόσωπη και σε μια καλή εμφάνιση αλλά και στην καθημερινότητα σου. Τώρα που έχουμε χρόνο ψάξαμε στο eshop καταστημάτων και βρίσκουμε το ιδανικό για όλες μας τις βόλτες.

zara μπουφάν

Κάνε το δικό σου εδώ. Και μιας και ψάχνεται για νέα κομμάτια, δείτε και αυτό το υπέροχο φλοράλ φόρεμα - Τσακώνονται ποια θα το πάρει

Βάλε το μωβ στην καθημερινότητά σου με το ιδανικό μπουφάν της σεζόν από τα Zara και όχι μόνο

  • Ένα υπέροχο μωβ σακάκι δίνει χρώμα και στιλ και στην πιο απλή εμφάνισή σου
  • Βάλε ένα ενδιάμεσο εμπριμέ πουκάμισο ανάμεσα στο μωβ πουλόβερ και τη φούστα σου
  • Φόρεσε ένα μωβ κασκόλ καθώς ταιριάζει ιδανικά με καφέ και εκρού
  • Φόρεσέ το από πάνω έως κάτω
  • Επέλεξε μωβ αξεσουάρ

TAGS