Φοβερή φούστα σε προσφορά στα Stradivarius

Θα την αγαπήσεις!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Φοβερή φούστα σε προσφορά στα Stradivarius

Ψάχνεις τον τρόπο να εντυπωσιάσεις τους πάντες και δεν ξέρεις πως; Σου έχουμε βρει φοβερή φούστα που όχι μόνο θα μαγνητίσει, αλλά βρίσκεται και σε προσφορά στα Stradivarius. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Το καλύτερο; Η συγκεκριμένο φούστα, όχι μόνο θα σε κάνει να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, αλλά είναι και οικονομική. Μπορεί τώρα να είσαι μέσα στο σπίτι, όπως όλοι, ωστόσο με το που περάσει η μπόρα και θα έχει ανοίξει και ο καιρός μέχρι τότε, αυτό θα είναι το κομμάτι που δεν θα αποχωρίζεσαι.

Μην το σκέφτεσαι άλλο και τόλμησέ το. Έχει τέλειο μοτίβο και θα σε κάνει να γυρίσεις τα κεφάλια όλων γύρω σου. Εκτός από αυτό, το ιδιαίτερο κόψιμό του, το καθιστά πολύ εύκολο στο να το συνδυάσεις με πολλά ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

Κάνε την δικά σου εδώ. Μπορείς να τα συνδυάσεις και για τις πρωινές σου βόλτες με αυτό το μοναδικό belt bag από τα Stradivarius με μόνο 12 ευρώ.

Stradivarius φούστα

Πως να φορέσεις την μίνι φούστα σου από το πρωί ως το βράδυ

  • Δοκίμασε μια φούστα σε έντονο χρώμα όπως κόκκινο, μπορντό ή μπλε και σέταρέ το με ένα logo t-shirt, ένα τοπ με prints ή κάποιο πλεκτό.
  • Για ένα urban look συνδύασε την με ένα πληθωρικό πουλόβερ σου και flat booties.
  • Κάνε τη διαφορά επιλέγοντας μια φλοραλ φούστα και συνδύασε τη με ένα μπλουζάκι σε μαρινιέρα.
  • Η δερμάτινη φούστα αποτελεί βάση για πολλούς συνδυασμούς και φυσικά μπορεί να ταιριάξει ακόμα και με ένα φούτερ και ένα ζευγάρι booties. Έτσι θα δώσεις μία πιο sportive διάθεση στο everyday look σου.
  • Για τις πιο απαιτητικές εμφανίσεις μπορείς να την βάλεις με το μεταξωτό πουκάμισό σου και το αγαπημένο σου ζευγάρι γόβες.
  • Για μια βραδινή έξοδο με τις φίλες σου μπορείς να δημιουργήσεις ένα total black look, επιλέγοντας μια μαύρη βινύλ φούστα, crop top και ankle boots.
  • Τέλος μια από τις μεγαλύτερες hot επιλογές είναι να τη φορέσεις με ένα blazer κουμπωμένο και με μια ζώνη στη μεση. Ανάλογα με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια μπορείς να χαρίσεις στο σύνολο το ύφος που θες.