Γύρνα πίσω στα 90s με αυτό το τζιν από τα Bershka

Είναι τέλειο

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Γύρνα πίσω στα 90s με αυτό το τζιν από τα Bershka

Ψάχνεις και εσύ το απόλυτο τζιν που θα σε κάνει να γυρίσεις πίσω στα 90s; Εμείς σου έχουμε απάντηση και θα το βρεις στα Bershka. Ακόμα το σκέφτεσαι; Τσέκαρέ το και μόνη σου.

Αν λατρεύεις και εσύ το casual look που δίνουν τα mom jeans, και θες να τονίσεις τις εμφανίσεις σου, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το παρακάτω τζιν, που έχει γίνει ανάρπαστο.

Μπορεί τώρα να είσαι μέσα λόγω της καραντίνας ναι, ωστόσο όταν τελειώσει όλο αυτό και βγεις πάλι έξω, που θα έχει ανοίξει και ο καιρός αυτό το παντελόνι, θα είναι το ιδανικό για σένα, μιας και είναι τόσο ανοιξιάτικο, όσο και καλοκαιρινό.

Τώρα που έχουμε χρόνο και είμαστε σπίτι κάνουμε μια γύρα από τα eshop καταστημάτων και ξεχωρίζουμε μερικά κομμάτια που μας αρέσουν. Και βρήκαμε αυτό το τζιν στα Bershka που πραγματικά το λατρέψαμε καθώς είναι ξεχωριστό και σε προσφορά.

Bershka τζιν

Το 90s τζιν που μας εντυπωσίασε στα Bershka

Τα τζιν παντελόνια είναι στην μόδα εδώ από πάντα και ταιριάζουν άψογα στο καθημερινό σου ντύσιμο ακόμα και σε μια πιο casual εμφάνιση στο γραφείο. Άλλωστε τα τζιν είναι το απόλυτο must τόσο για πρωινές όσο για βραδινές εμφανίσεις.

Κάνε το δικό σου εδώ. Δες και την ολόσωμη φόρμα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι και θα σε κάνει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Πως να το συνδυάσεις

  • Στο γραφείο με μποτάκια όπως το μοντέλο στη φωτογραφία και ένα απλό t shirt
  • Με πουκάμισο και loafers
  • Με ένα απλό t shirt και sneakers
  • Με πέδιλα και ένα crop top ή με ένα τύπου lingerie για βράδυ
TAGS