Με αυτό το φόρεμα από τα Zara θα μοιάζεις με αρχαία Ελληνίδα

Λευκό και αέρινο!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Με αυτό το φόρεμα από τα Zara θα μοιάζεις με αρχαία Ελληνίδα

Με αυτό το φόρεμα από τα Zara θα μοιάζεις με αρχαία Ελληνίδα. Λευκό και αέρινο θα το αγαπήσεις σίγουρα για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, αφού συνδυάζεται εύκολα και είναι πολύ όμορφο.

Το αρχαιοελληνικό στυλ είναι ένα από τα στυλ που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

Τώρα λοιπόν που έχουμε χρόνο βρήκαμε ένα τέτοιο φόρεμα στο eshop των Zara και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.Δες και το φόρεμα που μοιάζει με νυχτικό

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ

29,95 EUR

Zara φόρεμα

ΛΕΥΚΟ - 1165/178

Μακρύ αμάνικο φόρεμα με V ντεκολτέ. Λεπτομέρεια από συνδυασμένο ύφασμα στην ίδια απόχρωση με πιέτες. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Θα το βρεις εδώ

Πώς να κάνεις σωστά το αρχαιοελληνικό στυλ

  • Βασικό κομμάτι ένα μακρύ φόρεμα, με έντονο ντραπάρισμα και είναι από αέρινα υφάσματα.
  • Η μακρυά φούστα, με το ύφασμα είναι πλισέ φοριέται εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ.
  • Τα δαχτυλίδια που είναι σφυρήλατα και χρυσά είναι σίγουρα κάτι που θα ολοκληρώσει το σύνολο σου! Aν δε το σχέδιο είναι και σπιράλ τότε σίγουρα παραπέμπει στην αρχαία Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Κνωσσό.
  • Τα βραχιόλια που φοριούνται στο μπράτσο υπάρχουν στην ιστορία από την χάλκινη εποχή και σε πολλούς πολιτισμούς φοριούνται, για να έχεις καλή τύχη, αλλά και για να διώξουν μακριά τις κακουχίες.
  • Τα λεπτά μακριά σκουλαρίκια αναδεικνύουν και ψηλώνουν το λαιμό, ενώ παράλληλα αποπνέουν φινέτσα, καλό θα ήταν να έχεις τα μαλλιά σου μαζεμένα.
  • Οι fashion bloggers εκτίμησαν και δημιούργησαν στυλ με τα αρχαιοελληνικά σανδάλια. Φόρεσε τα από το πρωί στην παραλία, μέχρι το βράδυ στην βόλτα σου.
  • Αν δεν σε φοβίζει να ξεχωρίζεις, κάνοντας τολμηρές επιλογές τότε να φορέσεις σανδάλια gladiator.
TAGS