Στα Massimo Dutti θα βρεις το πιο must shimmer blazer

Η τελευταία λέξη της μόδας

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Στα Massimo Dutti θα βρεις το πιο must shimmer blazer

Στα Massimo Duti θα βρεις το πιο must shimmer blazer. Το σακάκι αυτό είναι η τελευταία λέξη της μόδας και φορέθηκε τόσο τον χειμώνα, αλλά θα συνεχίσει να φοριέται και την Άνοιξη.

Τα shimmer σακάκια ήταν πολύ της μόδας τον χειμώνα που μας πέρασε και θα συνεχίσουν να είναι και την Άνοιξη. Ιδιαίτερα μα πολύ σικ, διαφέρουν λόγω υφάσματος από τα κανονικά σακάκια και είναι μια τάση που σίγουρα αξίζεις να δοκιμάσεις.

Τόσο σε βραδινές εμφανίσεις όσο και σε πρωινές, με αυτό το σακάκι από τα Massimo Dutti και τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων μπορείς σίγουρα να κυκλοφορήσεις εκεί έξω και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Δες εδώ τα δερμάτινα πέδιλα που είναι σε προσφορά

LIMITED EDITION SHIMMER BLAZER

129.00 €

Massimo Duti σακάκι

Η τέλεια αρμονία μεταξύ της τάσης μόδας και του απαραίτητου της γκαρνταρόμπας βρίσκεται σε αυτό το σακάκι με το κολακευτικό γυαλιστερό φινίρισμα. Σακάκι σε ίσια γραμμή, με γιακά με πέτα και εγκοπή, κλείσιμο με ένα κουμπί, δύο ρελιαστές τσέπες, μανίκια που καταλήγουν σε μανσέτα με τέσσερα κουμπιά και δύο σκισίματα στο πίσω μέρος. Πορτογαλικής ραφής.

Το μήκος της πλάτης στο μέγεθος 38 είναι 74,7 cm.

Θα το βρείτε εδώ

Πώς να φορέσεις το shimmer blazer σου από τα Massimo Duti

  • Για ένα πιο casual look αλλά με μια sophisticated δόση επίλεξε το αγαπημένο σου jeans, λευκό T-shirt και sneakers και αρκετά αξεσουάρ.
  • Συνδύασε το blazer με ένα printed shirt για να δώσεις μια άλλη διάθεση στο look. Κράτησε στους ίδιους τόνους το outfit και δώσε ένταση με το print.
  • Μπορείς να δημιουργήσεις και με ένα matching set στο ίδιο χρώμα ή print με σακάκι και παντελόνι ή φούστα.
  • Συνδύασε με ένα ωραίο πουκάμισο για ένα chic και χαλαρό στυλ για το γραφείο. Διάλεξε ένα καρό σακάκι αντί ενός κλασσικού μονόχρωμου για να δώσεις ένταση.
  • Επίλεξε ένα shimmer blazer για να δώσεις μια άλλη αίθηση στο πιο απλό look σου. Μη φοβηθείς να παίξεις και με κάποιο χρώμα για ένταση.
  • Συνδύασε το σακάκι σου με ένα παντελόνι με leather υφή για ένα mix polished και edgy διάθεσης.