Αυτό το σετ εσωρούχων από τα Oysho είναι βγαλμένο από τα 40's - Σικάτο και αισθησιακό

Αέρας άλλης εποχής

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το σετ εσωρούχων από τα Oysho είναι βγαλμένο από τα 40's - Σικάτο και αισθησιακό

Αυτό το σετ εσωρούχων από τα Oysho είναι βγαλμένο από τα 40's, σικάτο και αισθησιακό φέρνει τον αέρα μιας άλλης εποχής και σε κάνει να μοιάζεις με σταρ του Χόλιγουντ εκείνης της δεκαετίας.

Την δεκαετία των 40's, οι γυναίκες είχαν ένα κομψό, μα πολύ θηλυκό στυλ. Επηρεασμένες από τον πόλεμο, συντηρητικές ωστόσο έδειχναν μια δυναμικότητα και μια θηλυκότητα, με κομψό και όμορφο τρόπο που πολλές φορές λείπει από την σημερινή εποχή.

Εκτός από τα ρούχα, ιδιαίτερα ήταν και τα εσώρουχα. Κορσέδες, ψηλόμεσα εσώρουχα, τριγωνικά σουτιέν, δαντέλα ήταν μόνο μερικά από αυτά που κυριαρχούσαν εκείνη την εποχή.

Εμείς ψάξαμε στο eshop των Oysho και βρήκαμε ένα κομμάτι, οικονομικό και πολύ όμορφο, που θα ξεχωρίσει γιατί είναι αισθησιακό με κομψό τρόπο.Δείτε εδώ και το κολάν σε προσφορά που το σώμα σου θα είναι "φωτιά"

Σετ brazilian με ψηλό καβάλο halter

18.98 €

Oysho εσώρουχα

Θα το βρεις εδώ

Λίγα λόγια για την μόδα στην δεκαετία των 40's

Οι δεκαετίες που «έντυσαν» τις ζωές μας! Η γυναικεία μόδα στα 1940s. Η δεκαετία του '40 υπήρξε σημαντική , γιατί για πρώτη φορά τα ρούχα είχαν σκοπό να κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα και όχι να την κρύψουν. Οι φούστες αγκάλιαζαν το σώμα και παρότι οι γραμμές είχαν επιρροές από τον στρατό, το συνολικό look ήταν θηλυκό με έντονο το στοιχείο της κομψότητας.

Τα "polka", πουα φορέματα γεννήθηκαν τη δεκαετία του 20, αλλά ήταν οι έφηβες της δεκαετίας του 40 που τα αγάπησαν τόσο πολύ που τα έκαναν "θεσμό" που κράτησε μέχρι τη δεκαετία του 50.

Λευκά και ασπρόμαυρα, πουα, "navy" πουα, φορέματα swing, μπαλούν φούστες, ακόμα και νυφικά πουα , είχαν την τιμητική τους και οι σικ κυρίες της δεκαετίας, τα επέλεγαν για όλες τις περιστάσεις.

TAGS