Αυτό το παντελόνι των Stradivarius ταιριάζει με τα πάντα - Είναι φοβερό!

Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αυτό το παντελόνι των Stradivarius ταιριάζει με τα πάντα - Είναι φοβερό!

Θες και εσύ να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου; Αν ναι τότε αυτό το παντελόνι των Stradivarius θα το αγαπήσεις. Είναι φοβερό καθώς ταιριάζει με τα πάντα και είναι για όλες τις ώρες.

Τα συγκεκριμένα cigarette παντελόνια είναι το πιο εύκολο ρούχο που μπορείς να φορέσεις σε δουλειά, στη βόλτα, στη σχολή ακόμα και στην βραδινή σου έξοδο με τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων.

Άνετα και βολικά δεν σε απογοητεύουν ποτέ, ενώ μπορείς να τα φοράς τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις τους πάντες χωρίς κόπο. Δες και το jacket που θυμίζει 80's

Stradivarius  παντελόνι

Κάνε το δικό σου εδώ. Μπορεί τώρα να είσαι ακόμα σπίτι, ωστόσο με το που περάσουν οι δύσκολες στιγμές, πρέπει να είσαι έτοιμη με όλα τα trends.

Πως να συνδυάσεις το παντελόνι των Stradivarius ταιριάζει με τα πάντα

  • Ο συνδυασμός μπεζ ρούχων δεν θέλει σκέψη στο αν ταιριάζουν χρωματικά τα ρούχα, καθώς είναι πάντα πετυχημένος. Προσθέστε, λοιπόν, το παντελόνι σας, ένα ζευγάρι μποτάκια με χοντρό τακούνι και είστε πανέτοιμη να εντυπωσιάσετε.
  • Τα ξεχωριστά παντελόνια καμπάνα δίνουν 70’s αέρα στο ντύσιμο γραφείου και ξεφεύγουν από τα κλασικά σχέδια τζιν που βλέπετε συνεχώς γύρω σας. Το ιδανικό ταίρι για ένα καμπάνα παντελόνι είναι το ζιβάγκο! Προτιμήστε ένα άνετο ζιβάγκο, πολλά δαχτυλίδια και θα ξεχωρίσετε.
  • Δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε τα αγαπημένα sneakers στη δουλειά! Φορέστε τα με ένα total μπεζ σύνολο, μπεζ παντελόνι με μπεζ πουκάμισο, και απογειώστε το sporty chic style.
  • Σοφιστικέ, chic και δυναμικό το σακάκι σε ανδρόγυνο στυλ είναι μια υπέροχη πρόταση για τους συνδυασμούς με μπεζ παντελόνι στο γραφείο. Αν επιλέξτε ψηλόμεσο παντελόνι, φορέστε ένα μονόχρωμο μπλουζάκι μέσα από το παντελόνι σας και ολοκληρώστε το outfit με ψηλοτάκουνα!