Προσφορά στα Bershka - Το must slouchy παντελόνι με μόνο 11 ευρώ

Τιμή ευκαιρίας

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Προσφορά στα Bershka - Το must slouchy παντελόνι με μόνο 11 ευρώ

Το must slouchy παντελόνι βρίσκεται σε προσφορά στα Bershka και θα το βρείτε μόνο με 11 ευρώ. Μια καλή ευκαιρία να αγοράσετε το τζιν που θεωρείται ένα από τα απόλυτα trend της φετινής σεζόν.

Τα slouchy jeans είναι αναμφίβολα το trend της φετινής σεζόν. Τα στενά παντελόνια ή τα baggy έμειναν πίσω και την θέση τους πήρες τα sclouchy.Το trend έχουν υιοθετήσει ήδη celebrities. Αυτό το trrend θα σε δείχνει πιο αδύνατη και κυριολεκτικά θα το λατρέψεις.

Αυτές τις ημέρες που έχουμε χρόνο και καθόμαστε σπίτι, μιας και τα μαγαζιά είναι κλειστά, χαζεύουμε στα ηλεκτρονικά eshop τους και είτε μπορούμε να ψωνίσουμε από εκεί, είτε να διαλέξουμε τι θέλουμε και να το αγοράσουμε όταν ανοίξουν ξανά.

Αυτή την φορά βρήκαμε αυτό το τζιν από τα Bershka που είναι υπέροχο και σε τιμή ευκαιρίας. Δείτε και αυτό το leather jacket που είναι σε προσφορά

Παντελόνι slouchy

11.99 €

Bershka παντελόνι

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: 36 | Ύψος μοντέλου: 5.77 ft / 176 cm

Παντελόνι από βαμβάκι με πιέτες, τσέπες και κάτω μέρος με ρεβέρ. Κούμπωμα μπροστά με κρυφό φερμουάρ με πατιλέτα και κουμπί.

Θα το βρείτε εδώ

Πώς να συνδυάσεις τα slouchy jean σου

  • Ο συνδυασμός ασπρόμαυρων ρούχων δεν θέλει σκέψη στο αν ταιριάζουν χρωματικά τα ρούχα, καθώς είναι πάντα πετυχημένος. Προσθέστε, λοιπόν, το τζιν σας, ένα ζευγάρι μποτάκια με χοντρό τακούνι και είστε πανέτοιμη να εντυπωσιάσετε.
  • Τα ξεχωριστά τζιν καμπάνα δίνουν 70’s αέρα στο ντύσιμο γραφείου και ξεφεύγουν από τα κλασικά σχέδια τζιν που βλέπετε συνεχώς γύρω σας. Το ιδανικό ταίρι για ένα καμπάνα τζιν είναι το ζιβάγκο! Προτιμήστε ένα άνετο ζιβάγκο, πολλά δαχτυλίδια και θα ξεχωρίσετε.
  • Δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε τα αγαπημένα sneakers στη δουλειά! Φορέστε τα με ένα total denim σύνολο, τζιν παντελόνι με τζιν πουκάμισο, και απογειώστε το sporty chic style.
  • Σοφιστικέ, chic και δυναμικό το σακάκι σε ανδρόγυνο στυλ είναι μια υπέροχη πρόταση για τους συνδυασμούς με τζιν παντελόνι στο γραφείο. Αν επιλέξτε ψηλόμεσο τζιν, φορέστε ένα μονόχρωμο μπλουζάκι μέσα από το παντελόνι σας και ολοκληρώστε το outfit με ψηλοτάκουνα!
TAGS