Το πιο σικ νυχτικό θα το βρεις στα Oysho - Μαύρο και με δαντέλα

Σε πολύ καλή τιμή

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Το πιο σικ νυχτικό θα το βρεις στα Oysho - Μαύρο και με δαντέλα

Το πιο σικ νυχτικό θα το βρεις στα Oysho, είναι μαύρο με δαντέλα, ενώ είναι και σε μια πολύ καλή οικονομική τιμή.Για σένα που σου αρέσει να είσαι άνετη, αλλά και με στυλ ακόμα και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.

Όλες μας θέλουμε την άνεση και την ζεστασιά μας και προτιμάμε ένα ζευγάρι πυτζάμες, άνετο και ζεστό που θα μπορέσει να μας δώσει αυτή την χουχουλιάρικη διάθεση που θέλουμε μέσα στο σπίτι μας.

Υπάρχουν όμως και κάτι βράδια, που θέλεις να "πειράξεις" λίγο τον καλό σου και μπορεί να σε βρίσκει όμορφη όπως και αν είσαι και να του αρέσουν οι ζεστές πυτζάμες με αρκουδάκια, χρειάζονται όμως κάποιες φορές που φοράς κάτι λίγο διαφορετικό.

Όπως για παράδειγμα ένα νυχτικό. Και τι καλύτερο από το να είναι μαύρο, κοντό και να έχει και δαντέλα που τρελαίνει τους άντρες. Δείτε εδώ και το κολάν σε προσφορά που το σώμα σου θα είναι "φωτιά"

Εμείς βρήκαμε αυτό το μαύρο νυχτικό με δαντέλα από τα Oysho και μας ξετρέλανε. Αισθησιακό αλλά και οικονομικό αν το αγοράσεις θα σου πάρει το μυαλό.

Το πιο σικ νυχτικό στα Oysho

Νυχτικό με τιράντες basic

22.99 €

Oysho νυχτικό

Θα το βρεις εδώ

Ως γυναίκες με άποψη, εκτός από το κομμάτι των εσωρούχων που είναι πολύ σημαντικά στην καθημερινότητά μας, πρέπει να συμπληρώσετε στην γκαρνταρόμπα σας και το κομμάτι ένδυση ύπνου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που θα φορέσετε το βράδυ πριν κοιμηθείτε να έχει, υψηλή ποιότητα, κολακευτικές γραμμές και άνεση για να υπάρχει η επιτυχία και η κομψότητα.

Γι'αυτό κάντε μια έξυπνη και οικονομική επιλογή που θα σας κάνει να νιώθετε, όμορφες και εσείς και σικ μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

TAGS