Απίστευτη προσφορά στα Oysho - Στράπλες σουτιέν με 7,99

Τρέξε να το προλάβεις πριν εξαφανιστεί!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτη προσφορά στα Oysho - Στράπλες σουτιέν με 7,99

Αυτή την απίστευτη προσφορά από τα Oysho δεν πρέπει να την χάσεις. Σου δίνει την δυνατότητα να αγοράσεις ένα σουτιέν που πρέπει όλες να έχουμε στο συρτάρι μας, μόλις με 7,99€. Ένας στράπλες πρέπει όλες να έχουμε στη συλλογή μας.

Μπορεί το κλασικό μπεζ σουτιέν σε κάθε συρτάρι εσωρούχων των γυναικών, ωστόσο και το μαύρο πρέπει να βρίσκεται δίπλα του. Πόσες φορές έχεις φορέσει μια μαύρη μπλούζα και δεν σου αρέσει να φαίνονται οι μπεζ ράντες; Με τις μαύρες θα είναι σαν να φοράς ένα μαύρο μπλουζάκι από μέσα.

Ωστόσο, αυτό που δεν πρέπει να λείπει σίγουρα είναι το στράπλες σουτιέν! Μην κάνεις το λάθος να φορέσεις μια στράπλες μπλούζα ή φόρεμα και να φορέσεις σουτιέν με ράντες γιατί είναι μεγάλο φάουλ!

Στα Oysho θα βρεις το κατάλληλο σουτιέν στην πιο οικονομική τιμή και είναι δυο σε ένα! Και στράπλες αλλά και με ράντες, καθώς μπορούν να αφαιρεθούν. Από 19,99€ που ήταν η αρχική του τιμή μπορείς να το αγοράσεις με 7,99€.

Σουτιέν στράπλες με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς

Oysho σουτιέν

4 παιχνιδιάρικα σουτιέν χωρίς μπανέλα στα Oysho κάτω από 17 ευρώ

Τέσσερα σουτιέν χωρίς μπανέλα στα Oysho κάτω από 17 ευρώ που είναι παιχνιδιάρικα και μόλις τα δεις θα τα λατρέψεις όπως και εμείς και θα σου φτιάξουν την διάθεση, ενώ είναι πολύ οικονομικά.

Σουτιέν χωρίς μπανέλα, αθλητικά η και τα γνωστά σε όλους και αγαπημένα μας bralette. Παιχνιδιάρικα και αγαπημένα σε κάνουν να έχεις μια πιο όμορφη διάθεση, ενώ άνετα μπορείς να τα φορέσεις και μέσα από κάποιο πουκάμισο η ανοιχτό top σου.

Στα Oysho βρήκαμε 4 παιχνιδιάρικα σουτιέν χωρίς μπανέλα κάτω από 17 ευρώ και πραγματικά τα λατρέψαμε γιατί είναι οικονομικά και όμορφα και μπορείς να τα φορέσεις πολύ εύκολα και κάτω από κάποιο ρούχο. Δείτε εδώ και το κολάν σε προσφορά που το σώμα σου θα είναι "φωτιά"

Τριγωνικό σουτιέν με αστεράκια

16.99 €

σουτιέν

Θα το βρεις εδώ

Τριγωνικό bralette με σταυρωτή πλάτη

16.99 €

Oysho

Θα το βρεις εδώ

Τριγωνικό bralette με λάστιχο

16.99 €

Oysho σουτιέν

Θα το βρείτε εδώ

Σουτιέν-μπουστάκι με λάστιχο και δίχτυ

12.99 €

σουτιέν χωρίς μπανέλα

Θα το βρείτε εδώ

TAGS