Κάνε δικό σου το φλοράλ look με τα Stradivarius και το μπλουζάκι τους

Θα το αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κάνε δικό σου το φλοράλ look με τα Stradivarius και το μπλουζάκι τους

Κάνε δικό σου το φλοράλ look με τα Stradivarius και το μπλουζάκι τους, το οποίο μάλιστα είναι και αρκετά οικονομικό. Αν θέλεις να τους μαγέψεις όλους στο πέρασμά σου, τότε δεν έχεις από το να το δοκιμάσεις.

Τα φλοράλ ήταν αναμφίβολα η τάση του φετινού χειμώνα. Ωστόσο θα φορεθούν πολύ και το καλοκαίρι και την Άνοιξη, καθώς όπως φαίνεται οι γυναίκες τα έχουν λατρέψει και δεν μπορούν με τίποτα να αποχωριστούν το αγαπημένο τους κομμάτι.

Ψάχνοντας στο eshop των Stradivarius, βρήκαμε ένα floral μπλουζάκι που θα μπορείς να το φορέσεις τόσο την Άνοιξη όσο και κάποιο πιο ψυχρό βράδυ του καλοκαιριού. Δες και το jacket που θυμίζει 80's

Κάνε το δικό σου εδώ.

Stradivarius μπλουζάκι

Πώς να φορέσεις το φλοράλ μπλουζάκι την Άνοιξη και το καλοκαίρι

  • Ποτέ μην το παρακάνετε με τα μοτίβα! Μην βάζετε πάνω από δυο φλοράλ κομμάτια στα σύνολά σας -
  • Σε καμία περίπτωση δεν συνδυάζονται floral ρούχα με αντίστοιχα αξεσουάρ. Θα φτιάξετε ένα look υπερβολικό και τελείως βαρετό.
  • Εάν επιλέξετε floral αξεσουάρ, όπως μία τσάντα ή ένα παπούτσι θα πρέπει τα υπόλοιπα ρούχα να είναι μονόχρωμα, ουδέτερα και μίνιμαλ.
  • Ταιριάζει εξαιρετικά με πουά και ριγέ μοτίβα, αρκεί πάντα φυσικά να ταιριάζουν χρωματικά.
  • Εάν επενδύσετε σε κοσμήματα με λουλούδια, τότε πρέπει να προσέξετε ποια θα είναι αυτά, καθώς συνδυάζονται πολύ άνετα με άλλα floral κομμάτια, αλλά θα πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους.