Το άσπρο δερμάτινο φόρεμα από τα Pull&Bear που σπάει τα ταμεία

Τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το άσπρο δερμάτινο φόρεμα από τα Pull&Bear που σπάει τα ταμεία

Αυτό το άσπρο δερμάτινο φόρεμα που βρήκαμε στα online καταστήματα του Pull&Bear, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου, μιας και μόλις κυκλοφόρησε και ήδη σπάει τα ταμεία παγκοσμίως! Δε γίνεται να το χάσεις!

Τι κι αν δεν μπορείς για ψώνια, τα online store του Pull&Bear, σου έχουν ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι προκειμένου να ανανεώσεις τη συλλογή σου και να ετοιμαστείς για το τι θα φορέσεις όταν βγεις από την καραντίνα.

Μιας και θα μπεις στο online store του Pull&Bear, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το mom τζιν που είναι διαθέσιμο σε τρία μοναδικά χρώματα.

Το φόρεμα που σου βρήκαμε είναι λευκό και δερμάτινο, ενώ το μήκος του μπορεί να ανάψει πολλές φωτιές, σε όποιον το δει!

Εμείς μόλις το είδαμε στο online store τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και μπορείς να κάνεις μερικές μοναδικές εμφανίσεις με αυτό.

Μπορείς να το φορέσεις τόσο με γόβες όσο και με μποτάκια, ειδικά αν θέλεις να κάνεις ένα πιο edgy στιλ, ενώ εμείς θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με κατακόκκινο κραγιόν για να κάνει αντίθεση!

Κοστίζει 29,99 και θα το βρεις εδώ!

Συνδύασε το άσπρο δερμάτινο φόρεμα με αυτό το στιλάτο belt bag

Αν λοιπόν επιλέξεις να το φορέσεις με μποτάκια, τότε πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξεις αυτό το belt bag που σου βρήκαμε.

Είναι μαύρη και βινίλ και εν ολίγοις ό, τι ακριβώς χρειάζεσαι για να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα και να δημιουργήσεις το πιο αρμονικό look.

Edgy και σε καλή τιμή, η belt bag από τα Pull&Bear κοστίζει 15,99 και θα τη βρεις εδώ

TAGS