Σετ 5 σλιπάκια στα Oysho με 15,99 ευρώ

Αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να την χάσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σετ 5 σλιπάκια στα Oysho με 15,99 ευρώ

Αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να την χάσεις. Στα Oysho μπορείς να αγοράσεις πέντε σλιπάκια σε διαφορετικά χρώματα μόνο με 15,99€. Για εσένα που θέλεις όλα σου τα εσώρουχα να είναι μονόχρωμα και σκούρες αποχρώσεις ειδικά, είναι η κατάλληλη αγορά.

Μπορεί να δίνουμε μεγάλη προσοχή στην εξωτερική μας εμφάνιση, δηλαδή στο στιλ μας και τι θα φορέσουμε για να είμαστε εντυπωσιακές στην έξοδο μας με τις κολλητές. Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως πρέπει και τα εσώρουχα μας να είναι εξίσου εντυπωσιακά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βρεθείς με το «κόλλημα» σου ή το σύντροφο σου.

Τα Oysho λοιπόν σου δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσει 5 εντυπωσιακά βαμβακερά σλιπ brazilian απλά και εμπριμέ με διαφορετικά μοτίβα σε λευκό και μαύρο χρώμα. Έχουν και λάστιχο στη μέση. Εσύ θα δώσεις μόνο 15,99€.

Αυτό είναι το σετ σλιπάκια των Oysho

Oysho σετ εσώρουχα

Σύνθεση

  • Εξωτερικό: 73% ΒΑΜΒΑΚΙ, 1
  • 9% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ, 8%
  • ΕΛΑΣΤΙΝΗ
  • Φόδρα: 100% ΒΑΜΒΑΚΙ

Δώστε ωστόσο βάση και στο πως ντύνεσαι στο σπίτι σου, ειδικά τώρα που είμαστε σε καραντίνα μην αφήσει τον εαυτό σου. Μόλις δεις την ινδική ρόμπα που έβαλαν σε προσφορά στα καταστήματα Oysho, θα σε πιάσει "τρέλα", μιας και είναι χωρίς αμφιβολία το ρούχο που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου για να δείχνεις κάθε στιγμή σικάτη και θελκτική.

Μπορεί να βρισκόμαστε όλη μέρα σπίτι, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέχουμε την εμφάνισή μας και να επιλέγουμε σικάτα κομμάτια. Μόλις την είδαμε στο online store τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και χρειάζεσαι αυτό το ρούχο!

TAGS