Δέκα ευρώ κάτω έπεσε αυτή η τσάντα στα H&M - Σε μαύρη και σε πράσινη

Είναι τσάντα που κρατάμε όλες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέκα ευρώ κάτω έπεσε αυτή η τσάντα στα H&M - Σε μαύρη και σε πράσινη

Θα πάθεις πλάκα με αυτή την προσφορά που θα βρεις στα όλα τα καταστήματα των H&M, όπως και στην διαδικτυακή τους σελίδα που μπορείς να ψωνίσεις online. Συγκεκριμένα σε μια κλασική τσάντα που κρατάμε όλες έπεσε η τιμή της στα 10€ κάτω. Μάλιστα, εκτός από μαύρη βγαίνει και σε πράσινη.

Μια μαύρη κλασική τσάντα πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στην προσωπική σου συλλογή γιατί ταιριάζει με όλα τα στιλ, φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις, επίσημες ή μη. Αν δεν έχεις, τρέξε να αγοράσεις αυτή από τα H&M.

Κάνοντας μια έρευνα αγοράς στο διαδικτυακό τους κατάστημα, «έπεσα» πάνω σε αυτή την τσάντα και έπαθα πλάκα με την τιμή της. Κοστίζει πλέον μόνο 20€ και χωράει μέσα όλα όσα θέλεις να έχει μαζί σου. Επίσης βγαίνει και σε πράσινο χρώμα, αν ήδη έχεις μαύρη στην συλλογή σου και θέλεις να κάνει την διαφορά.

Μπορεί να συνδυαστεί άψογε και με αυτή την λεοπάρ μίντι φούστα που θα βρεις επίσης στα H&M

Αυτή είναι η τσάντα των H&M

H&M τσάντα

Πως να διαλέξεις την σωστή τσάντα

Διάλεξε το σωστό μέγεθος

  • Κοιτώντας τον εαυτό σου από το πλάι σε έναν καθρέφτη, το μέγεθος της τσάντας δεν πρέπει να ξεπερνάει το μέγεθος της πλαϊνής περιφέρειας σου, γιατί αλλιώς θα σου προσθέτει πόντους, στο συγκεκριμένο σημείο. Ιδίως σε σιλουέτες αχλάδι, είναι ότι πιο απαγορευτικό.
  • Τα λουριά της τσάντας πρέπει να είναι τόσο μακριά, όσο να μην ξεπερνάνε τους γοφούς για να μην δείχνει δυσανάλογη με τα πόδια σου. Έτσι, δεν θα αφαιρέσουν πόντους από το ύψος σου αλλά ούτε και θα προσθέσουν πόντους στην περιφέρεια.
  • Εάν έχεις ψηλόλιγνο/αθλητικό σωματότυπο χωρίς καμπύλες, μπορείς να την προσαρμόσεις στο ύψος που βρίσκονται οι γλουτοί σου, ώστε να προσθέσεις οπτικά.Εάν δεν είσαι σίγουρη, το αλάνθαστο μήκος για να ισοσκελίσεις το ύψος σου με το μήκος της τσάντας, είναι η τσάντα να τελειώνει στο μισό του ύψους, από τον ώμο σου μέχρι το πάτωμα.
  • Εάν είσαι petite ή αν έχεις αρκετά κοντά πόδια, η τσάντα πρέπει να τελειώνει εκεί που ξεκινούν οι γλουτοί σου.
  • Τα μεγάλα prints και μοτίβα, κάνουν την τσάντα να δείχνει μεγαλύτερη, άρα κάνουν εσένα να δείχνεις μικρότερη σε μέγεθος.
TAGS